Iar in situatia asta nu este doar Dacia, nici ceilalti producatori auto nu mai pot garanta termene de livrare (la unii situatia e chiar si mai naspa), pe langa "criza semiconductorilor" au mai aparut si alte componente "deficitare", din cate se pare va fi din ce in ce mai rau in mirabuloasa industrie auto.
Logan III - Comanda și Termen de Livrare
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Salut,
Am dat si eu avansul (07.10.2021) pentru un Logan III Comfort ECO-G 100 BLANC GLACIER (si Logan I tot alb il am),Jante aliaj 16", design Amaris,Pachet scaune incalzite,Pachet Parking 2,Pachet Confort 1,Media Nav si harta Romaniei (pentru 4 difuzoare si 2 tweetere),Volana imbracat in piele si Geamuri electrice spate.
Eu am fost informat la Daperom Pitesi ca se va livra in luna martie 2022 pentru ca doresc scaune incalzite,altfel venea in februarie.
Eu am dat 5% avans si urmeaza sa duc voucher Rabla,nu se mai elibera voucher cand am fost eu,dar am fost informat ca pot duce la anu chiar daca am dat comanda acum,am sunat si la Vocea Clientului Dacia si mi-au confirmat cele spuse de Dealer.
- Likes 2
Comment
-
Originally posted by mnv View Post
- Volum mic al buteliei de GPL,are 50 Litri Brut si 42 Litri Net,cat de mare sa fie?
- Citez: Pret lista cu TVA cu Rabla: 14.000 euro. Aici greseste,ajungi la pretul asta in functei de configuratie fara Rabla... de Logan zic,Sandero Stepway este mai scumpa un pic.
Eu de exemplu am ajuns la suma de 14.200 EURO (rotund) la suma asta scazi rabla 1.800 EURO (rotund) si rezulta 12.400 EURO.
PS: Am tinut sa precizez asta,poate citeste cineva care isi doresete sa cumpere...
Comment
-
Originally posted by Cristi NXC View PostSalut,
Am dat si eu avansul (07.10.2021) pentru un Logan III Comfort ECO-G 100 BLANC GLACIER (si Logan I tot alb il am),Jante aliaj 16", design Amaris,Pachet scaune incalzite,Pachet Parking 2,Pachet Confort 1,Media Nav si harta Romaniei (pentru 4 difuzoare si 2 tweetere),Volana imbracat in piele si Geamuri electrice spate.
Eu am fost informat la Daperom Pitesi ca se va livra in luna martie 2022 pentru ca doresc scaune incalzite,altfel venea in februarie.
Eu am dat 5% avans si urmeaza sa duc voucher Rabla,nu se mai elibera voucher cand am fost eu,dar am fost informat ca pot duce la anu chiar daca am dat comanda acum,am sunat si la Vocea Clientului Dacia si mi-au confirmat cele spuse de Dealer.
Am fost sunat sa duc Voucher Rabla.
Eu am optat sa cumpar de la ei (este fara bataie de cap,daca nu ai tu masina de dus),am dat 2.400 lei.
Acum astept masina
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by Cristi NXC View PostNu sunt de acord cu:
- Volum mic al buteliei de GPL,are 50 Litri Brut si 42 Litri Net,cat de mare sa fie?Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!
- Likes 3
Comment
-
Salut, luna viitoare urmeaza sa-mi fie livrata noul Sandero Stepway (ei zic pe pe data de 2 Decembrie,eu am dubii) am optat pentru ECO-G 100 Confort,o sa vina cu cauciucuri de vara jante de aliaj.O sa cumpar un set de jante pe 16"de tabla model Stepway si cauciucuri de iarna 205/60R16.Intrebare:senzorul de presiune roti unde este montat?Nu vreau sa investesc aiurea si sa raman cu martorul aprins.
- Likes 1
Comment
-
Comment