If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Au scos din configurator nivelul de echipare Essential (posibil sa fie o eroare tehnica - site in lucru).
Acum avem numai Comfort de la 12 800 euro (cu motor TCe90 si 5 viteze).
Nu cred că mai funcționează aceiași abordare cu privire la vânzarea de mașini Dacia mă refer la variante acces /esențial sau confort și nici cumpărători nu cred că mai sunt aceiași
Eu de exemplu n-am avut Dacie , am trecut la Dacie dupa ce am văzut că au umblat la platforma e mai confortabila fata de modelele anterioare
Am trecut de la Mazda 6 și de la Opel la Dacia )
Într-un fel mă întorc la Mazda, ! Logan are motor japonez de Nissan și sta la fel de prost cu tabla la fel că Mazda )))
Iar pentru cei care vor o mașină mai repede ,sa intre pe vânzări online la Dacia se găsesc la Sandero stepwey cate vrei! au deja serie de caroserie și vin mai repede
- din primăvara lui 2022 nu se mai montează cutia de 6 viteze (TL4) pe ESSENTIAL, ci numai pe COMFORT;
- de la jumătatea lui Martie 2022 nu se mai poate comanda echiparea ACESS și nici motorul SCe 65;
- de la sfârșitul lui Martie 2022 singura echipare disponibilă este COMFORT cu motoare TCe 90/ECO-G 100 și cu transmisii JH3 (5tr), TL4 (6tr) și DXK (CVT);
- de la sfârșitul lui Martie 2022 se finalizează mașini fără componente electrice/electronice montate, mașina rămâne în parcarea fabricii în așteptarea componentelor lipsă;
Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.
- din primăvara lui 2022 nu se mai montează cutia de 6 viteze (TL4) pe ESSENTIAL, ci numai pe COMFORT;
- de la jumătatea lui Martie 2022 nu se mai poate comanda echiparea ACESS și nici motorul SCe 65;
- de la sfârșitul lui Martie 2022 singura echipare disponibilă este COMFORT cu motoare TCe 90/ECO-G 100 și cu transmisii JH3 (5tr), TL4 (6tr) și DXK (CVT);
- de la sfârșitul lui Martie 2022 se finalizează mașini fără componente electrice/electronice montate, mașina rămâne în parcarea fabricii în așteptarea componentelor lipsă;
E JT4 (MT6 - 220 N.m) nu TL4 (MT6 - 260 N.m), TL4 nu s-a pus pe Logan III
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Au spus ca lor le monteaza cei de la Send Auto 92,am fost si eu la ei sa la montez,geamuri spate + luneta 500 lei folie Llumar 10 ani garantie (ma rog,durata de viata garantata,2 ani lucrarea lor...),
Cum au montat folia? Au demontat ceva pentru a pune folia, fețe uși, chedere, geamuri, etc. Vreau sa pun si eu când vine mașina dar vreau sa stiu dinainte ce implică.
DFA daca am comandat culoare gri Highlands in Ianuarie se schimba culoare în gri moonstone ?
De regulă comenzile ferme rămân exact așa cum au fost comandate - deci primești EXACT ce ai comandat.
Dacă e imposibil, vei fi contactat despre schimbări - în teorie - pentru că sunt relatări că s-au făcut livrări de mașini care NU respectau comanda și s-a pus clientul în fața faptului împlinit....
Deci nu există o siguranță 100%...
Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.
Cum au montat folia? Au demontat ceva pentru a pune folia, fețe uși, chedere, geamuri, etc. Vreau sa pun si eu când vine mașina dar vreau sa stiu dinainte ce implică.
......iți răspund eu, dacă e vorba de Send 92, Pitești-centura ;
- Da, la acest service, de specialitate, se demontează "toate cele", enumerate de tine, înlocuiesc clips-urile rupte la demontare, într.un cuvânt, "încearcă" sa le repună la loc, cum au fost. Daca ești împotriva demontarii, te sfătuiesc sa cauți altii.
am trecut azi pe langa 4,5 masini/camioane (cum dracu le zice) alea de aduc masinile la showroom, toate sandero stepway cu emblema renault. se aduc oare masinile din rusia? )))
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment