Perioada de livrare e mare pt toate modele produse de Dacia. Daca pt Sandero Stepway mi s-a comunicat un termen de livrare 6 luni, la un Duster 1.5 dci dealeru (Arad) nu a putut comunica un termen de livrare...
Logan III - Comanda și Termen de Livrare
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Posibil sa fie din cauza motorului diesel.
Apropo de motor, sunt mari diferente la termenul de livrare in functie de motorizarea masinii?
Am vazut pe site-ul Dacia un Sandero Essential cu livrare imediata (din stoc).
Alte modele in echipare stabilita (nu poti face propria configurare) au termen de livrare:
- iunie, pentru Sandero Stepway (doua luni de asteptare!);
- iulie, pentru Duster si Jogger (3 luni de asteptare).
Comment
-
Originally posted by Octavian View PostPerioada de livrare e mare pt toate modele produse de Dacia. Daca pt Sandero Stepway mi s-a comunicat un termen de livrare 6 luni, la un Duster 1.5 dci dealeru (Arad) nu a putut comunica un termen de livrare...
Comment
-
Originally posted by abc View PostPosibil sa fie din cauza motorului diesel.
Apropo de motor, sunt mari diferente la termenul de livrare in functie de motorizarea masinii?
Am vazut pe site-ul Dacia un Sandero Essential cu livrare imediata (din stoc).
Alte modele in echipare stabilita (nu poti face propria configurare) au termen de livrare:
- iunie, pentru Sandero Stepway (doua luni de asteptare!);
- iulie, pentru Duster si Jogger (3 luni de asteptare).
Dai Logan 1 la rabla?
Comment
-
Leo0608 Sunt documentat. Versiunea exista. Este vorba de nivelul de echipare Essential. Pret 15000 euro, fara optionale.
Are motor TCe 90 alimentat numai cu benzina si cutie de viteze cu 6 trepte. Evident este 4X2.
Pe lista de optionale sunt: AC (760 euro), proiectoare (100 euro) si vopsea metalizata (410 euro).
Nu prea ma intereseaza optionalele, poate doar AC si eventual proiectoarele. Dar ma mai gandesc.
Conduc de 15 ani masina fara aer conditonat, m-am obisnuit asa. Vara cand este canicula nu conduc. Imi organizez programul in functie de vreme, ca acum 50 de ani!
Comment
Comment