Eu am facut comanda spre sfarsitul lui decembrie, cvt, alb, full fără volan piele si fara jenti aluminiu (14.700). Mi-au spus ca in septembrie o sa vina. A mai comandat careva cu cvt, ce promisiuni de livrare aveti?
Logan III - Comanda și Termen de Livrare
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
De ce? (si de ce nu dupa 30k, 40k, 60k, 80k km, etc... aveti informatii\date\cifre care sa sustina "recomandarea" aceasta ?)
PS: livrarea in septembrie (dupa intreruperea din august) pare OK, asteptare cat mai uroara (nu mai este asa mult)
Last edited by Gil26; 2 July 2022, 23:51.
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by DFA View PostMotoarele 1.0 ECO-G 100 au redevenit disponibile la comenzi!
Comment
-
1 .-cvt e o cutie japoneza de viteza ca posesor de Mazda 6 îi trebuie întreținere ca la bebeluș schimbat ulei la timp și alte nebunii etc, cutiile japoneze sunt invers proporționale cu motoarele lor
2 - ai grija când pleci cu ea de pe loc când e frig afara nu trebuie să-i dai tare
3 - mare grija sa nu tractezi alte mașini sau daca tractezi sa fie sub tonajul Loganului
Comment
-
1. CVT NU "e o cutie japoneza de viteza", nici neaparat japoneza si nici de viteza, are avantaje si desigur si dezavantaje despre toate astea s-a mai discutat inclusiv pe acest forum in diferite topice.
2. "când pleci cu ea de pe loc când e frig afara nu trebuie să-i dai tare" si trebuie sa ai grija cu orice masina egal de tipul de transmisie si nu doar cu CVT, orice sofer responsabil cred ca stie asta (iar asta o scrie unul care in peste 30 de ani a avut doar "automate" diferite marci si motorizari, inclusiv cu CVT)
3. cand tractezi alte masini oricum trebuie sa ai mare grija indiferent de masina
Si in concluzie CVT NU e neaparat un fel de porțelan iar Loganul NU e neaparat masina de forja, plus ca intre L3 si L1 sunt destule diferente (fata de ce ne-a "obisnuit" Dacia).
Iar toate astea cred ca sunt offtopic, sa revenim la subiect: Logan III - Comanda și Termen de Livrare...
- Likes 2
Comment
-
Nu știu de unde scoateți voi cifrele astea...
CVT-ul DXK de pe L3/S3 e fără întreținere.
La 50.000km poate ar trebui să se verifice aspectul uleiului, nu să scape de ea....
Da, este o cutie fragilă și sensibilă și probabil că ea ar fi singurul motiv valabil pentru care o garanție extinsă de 5 ani s-ar merita.
Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.
- Likes 5
Comment
-
Salut, am comandat un Logan 3 CVT, full, Grey Moonstone pe data de 10 Noiembrie 2021.
Am sunat azi la vocea clientului si mi au spus ca a fost fabricat pe 30 Iunie si ca se asteapta transportul. Au spus ca o sa ajunga la dealer in 3 saptamani. Foarte mult dureaza transportul, dar macar dupa 9 luni il pot conduce, in sfarsit.
- Likes 2
Comment
-
Originally posted by Mihainn View PostSalut, am comandat un Logan 3 CVT, full, Grey Moonstone pe data de 10 Noiembrie 2021.
Am sunat azi la vocea clientului si mi au spus ca a fost fabricat pe 30 Iunie si ca se asteapta transportul. Au spus ca o sa ajunga la dealer in 3 saptamani. Foarte mult dureaza transportul, dar macar dupa 9 luni il pot conduce, in sfarsit.Toate cu un scop ..
- Likes 1
Comment
-
Tre sa sunam la vocea clientului că sa aflam când vine mașina ,că dealeru are treabă multa, sa de-a și el un click să vadă ce se întâmplă cu mașinile comandate de clienți
Săptămână viitoare intra și a mea în fab si cam în 2 săptămâni o livrează
- Likes 1
Comment
Comment