De 3 luni tot o lună jumate am de așteptat.
Logan III - Comanda și Termen de Livrare
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Cert e ca nu ai alternativa in banii aia. Si pe mine tot vreo 11.500 ma costa (cu rabla) si oricat am cautat, n-am gasit alternativa. Pentru mine cel mai important e ca am motorizare bi-fuel. Restul de dotari doar intregesc cerintele. Daca acele mild hybrid ar fi insemnat ceva, poate ca ar fi fost atractive. Dar sunt o minciuna grosolana de marketing.Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!
- Likes 1
Comment
-
Eu am primi ofertă personalizată pt Ford Puma, mai mi-ar trebuii cam 1000€, aș face rost, dar nu știu ce să fac... stă cam rău cu spațiul pe locurile spate+portbagaj mic. Poate dau mâine o fugă să o văd, dar totuși nu aș mai sta inca 3 luni până vine...You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.
Comment
-
Originally posted by playmaker831 View PostDe 3 luni tot o lună jumate am de așteptat.
Comment
-
Cam tot atat a durat si la mine, daca tin bine minte vreo 8-10 zile, reprezentantul de vanzari (un om de nota 10) s-a ocupat si de "rabla" (cea veche am dat-o cadou, de asta noua sunt foarte multumit deocamdata), de fapt tot procesul de achizitie, inclusiv predarea, s-a desfasurat perfect.
- Likes 1
Comment
-
Eu am avut parte de o surpriza placuta, in schimb. Masina mea va fi gata pe 7 iulie, nu pe 23 iulie, cum spusese initial dealerul. Me happy.Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!
- Likes 3
Comment
Comment