Eu nu. Am sunat azi la vocea clientului, am primit un nou termen : 06 iulie iese din fabricație, mai face între 3 și 10 zile până în showroom, în funcție de transportor. Comandă/avans dat pe 24 februarie, cu MediaNav. Parcă nu se mai termină așteptarea asta...
Logan III - Comanda și Termen de Livrare
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Pe 19 /01 plătit rezervarea (avansul 3200 RON) iar săptămana trecuta plătit contravaloarea tiket rabla și adus de la fisc ca nu apar cu datorii. Termen livrare dat de reprezentată sfârșitul primei decade sau începutul decadei doua, luna viitoare.
Loganul actual nu la-m dat la rabla cumpărat tiket. Păstrez și actualul Logan. Arată bine. An 2008.Am și gpl pe el.Last edited by mnv; 10 May 2021, 21:37.
- Likes 1
Comment
-
Logan III ECO-G COMFORT + MediaNAV + altele
Comandă = 19-04-2021
Primit VIN = 11-05-2021
Acte de făcut pentru Rabla = începând cu 01-06-2021
Data maximă de modificare a comenzii = 10-06-2021
Estimare Fabricație = 09-07-2021
Estimare Livrare la client = 15-20 Iulie 2021
Deci în total cam 3 luni.
Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.
Comment
-
Daca dilăru' e descurcaret... apoi mai e o posibilitate: renunta unii la masini si se redistribuie/reconfigureaza in limita posibilitatilor.Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!
Comment
-
Originally posted by DFA View PostLogan III ECO-G COMFORT + MediaNAV + altele
Comandă = 19-04-2021
Primit VIN = 11-05-2021
Acte de făcut pentru Rabla = începând cu 01-06-2021
Data maximă de modificare a comenzii = 10-06-2021
Estimare Fabricație = 09-07-2021
Estimare Livrare la client = 15-20 Iulie 2021
Deci în total cam 3 luni.
Comment
-
-
Am vorbit din nou la Dacia - se speră ca opțiunea SCAUNE FAȚĂ ÎNCĂLZITE să poată fi adăugată la o comandă până la sfârșitul lunii curente - adică Mai - motivul întârzierii fiind, citez: "aprovizionarea a mers mai greu din cauza situatie sanitare"
Dacă opțiunea respectivă nu apare până la data maximă de modificare a comenzii (care este de aprox. 30 de zile înaintea datei de fabricație) atunci ea nu mai poate fi adăugată și mașina se va fabrica fără.Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.
Comment
-
Originally posted by DFA View PostAm vorbit din nou la Dacia - se speră ca opțiunea SCAUNE FAȚĂ ÎNCĂLZITE să poată fi adăugată la o comandă până la sfârșitul lunii curente - adică Mai - motivul întârzierii fiind, citez: "aprovizionarea a mers mai greu din cauza situatie sanitare"
Dacă opțiunea respectivă nu apare până la data maximă de modificare a comenzii (care este de aprox. 30 de zile înaintea datei de fabricație) atunci ea nu mai poate fi adăugată și mașina se va fabrica fără.
Si de exemplu, in configuratorul pentru Logan din Cehia apare in configurator deja optiunea pentru scaune fata incalzite:
Capture.PNG
Comment
-
Am uitat sa specific, dar mi-a zis ca se poate adauga si de ei la reprezentata incalzirea in scaune si pot pune butoanele unde le specifici, dar nu stiu daca au doua trepte ca in poza dar probabil nu o sa fie asa de bine integrata ca cea din fabrica.
Comment
-
Originally posted by eddstan View PostAm intrebat si eu de optiunea cu scaune fata incalzite si consilierul a zis ca nu a primit nicio informare ca se poate comanda optiunea
Originally posted by eddstan View PostTermenul eu l-am primit pentru 15 iulie cu comanda data in 31.03 pentru Logan ECO-G, MediaNav si altele.
Originally posted by eddstan View PostSi de exemplu, in configuratorul pentru Logan din Cehia apare in configurator deja optiunea pentru scaune fata incalzite:Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.
Comment
-
Originally posted by eddstan View PostAm uitat sa specific, dar mi-a zis ca se poate adauga si de ei la reprezentata incalzirea in scaune si pot pune butoanele unde le specifici, dar nu stiu daca au doua trepte ca in poza dar probabil nu o sa fie asa de bine integrata ca cea din fabrica.Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.
Comment
-
Originally posted by DFA View Post
În cazul tău, data maximă de modificare a comenzii este de 15 Iunie - deci ai avea timp să modifici comanda. După 15 Iunie ai nevoie de o altă comandă, cu alt lot de fabricație și alt VIN.
- Likes 1
Comment
Comment