Comanda data pe 10.05 modificata pt scaune incalzite în 14.05, data inițială de fabricație sfârșitul lui Iulie și mai nou sfârșitul lunii August fabricarea și la început de Septembrie sa ajungă la dealer
Logan III - Comanda și Termen de Livrare
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Nick Tizu View PostP.s ..am uitat sa menționez...o singura nelămurire am avut de ce am ridicat-o din reprezentanta cu 53 de km parcurși la bord (explicația dealer-lui fiind ca probabil au facut teste mai lungi mai detaliate ) ..ciudat fiind din ce m-am documentat mașinile vin cu 5-7-9 km ..in mod normal ..dacă cineva are vre-un răspuns plauzibil in cunostinta de cauza ..îl aștept aici ..multumesc !
Comment
-
Nasol...
Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!
Comment
-
Salutare!
Tocmai am fost anuntat ca din cauza solicitarii intense pe care o are fabrica din Mioveni, comanda mea din 10.06 cu termen de livrare 19.09 s-a decalat pana in 20.10.
Modelul TCe 90, manual, alb, fara volan piele, in rest cu toate dotarile.
Si voi ati fost anuntati in acest sens?MULTA LUME, PUTINI OAMENI...
Comment
-
Salut.
Am si eu o comanda la o Dacia Logan confort, 90 TCE, efectuata in data de 20.05.2021.
La finalul acestei luni sau inceputul lui octombrie voi fi sunat sa platesc suma integrala a masinii.
Intrebarea mea este, cam cat timp va mai dura pana va ajunge masina? Care este procesul dupa achitarea integrala a sumei totale a masinii?
Ca si dotari: scaune incalzite, volan piele, media nav 6 difuzoare, pachet senzori parcare 2.
Multumesc!
Comment
-
Originally posted by Eastwood View PostSalut.
Am si eu o comanda la o Dacia Logan confort, 90 TCE, efectuata in data de 20.05.2021.
La finalul acestei luni sau inceputul lui octombrie voi fi sunat sa platesc suma integrala a masinii.
Intrebarea mea este, cam cat timp va mai dura pana va ajunge masina? Care este procesul dupa achitarea integrala a sumei totale a masinii?
Ca si dotari: scaune incalzite, volan piele, media nav 6 difuzoare, pachet senzori parcare 2.
Multumesc!
Comment
-
Originally posted by Eastwood View PostSalut.
Multumesc!
Comment
Comment