Da, se pare ca asa e, dar ia configureaza un Comfort (versiunea) sa vezi ca apare in Pachetul Confort 1. ;) Caz in care ai da banii pe el degeaba, nu?
Logan III - Comanda și Termen de Livrare
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pai, eu cand am dat comanda in noiembrie si am luat Pachetul Confort 1, tot la fel scria. Un prieten de al meu si-a dat comanda odata cu mine, doar ca el nu a optat pentru acest pachet si i sa comunicat ca masina are in standard scaunul cu reglaj pe inaltime pe varianta confort.
DECI putem spune ca este o "reclama" falsa. Ce e valabil din acel pachet sunt urmatoarele:- Frana de parcare asistata electric
- Card maini libere
- Consola inalta (cu cotiera centrala si spatiu depozitare)
- Buson rezervor fara cheie
Comment
-
Originally posted by Th3T1ger View PostPai, eu cand am dat comanda in noiembrie si am luat Pachetul Confort 1, tot la fel scria. Un prieten de al meu si-a dat comanda odata cu mine, doar ca el nu a optat pentru acest pachet si i sa comunicat ca masina are in standard scaunul cu reglaj pe inaltime pe varianta confort.
DECI putem spune ca este o "reclama" falsa. Ce e valabil din acel pachet sunt urmatoarele:- Frana de parcare asistata electric
- Card maini libere
- Consola inalta (cu cotiera centrala si spatiu depozitare)
- Buson rezervor fara cheie
Scuze de double post - nu vad nici un buton de edit.
Comment
-
Vrei să spui că volanul îmbrăcat în piele NU MAI ESTE O OPȚIUNE - pentru că e inclus standard în echiparea COMFORT...Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.
Comment
-
-
Vad ca au scumpit destul de bine masinile. Stepway-ul meu comandat pe 20.12.2020 a fost in jur de 15000. Aceeasi configuratie, fara planseul de portbagaj cu 2 pozitii care a disparut din optionale este acum 16140. Am mai observa ca luminile automate nu apar nici la optionale nici la echipament standard la versiunea Confort sau poate nu m-am uitat eu cum trebuie. Acum un an varianta cu GPL era cu 300 EUR mai scumpa, acum e cu 500 EUR.
Comment
-
Eh, au facut praf configuratorul, era mai ok inainte.
Planseul e standard acum.
Farurile automate nu mai sunt in descrierea din configurator, dar sunt in descrierea modelului.
Diferenta intre TCe90 si EcoG 100 a variat mereu. In Germania se vindea la acelasi pret.
Daca mai pui la socoteala si chestiile care sunt acum in minus la Stepway (inscriptionari, carlige, etc) s-a scumpit si mai mult.
Dar ii inteleg si pe ei. Fata de momentul lansarii modelelor noi pretul la materiile prime au explodat. Nu vorbesc de celebra criza a chipurilor, ci la restul, tabla, plastice, etc.
- Likes 1
Comment
-
Pe bune ca au facut configuratorul praf. Nu mai intelegi nimic din el. Acum 3 zile se gaseau scaunele incalzite in configurator iar acum nu mai sunt disponibile. Au fost inlocuite cu o optiune care costa 0 euro. LOL
ZdPJRu2.png
Comment
-
Am dat comanda online pe 27.12.2021 (Comfort eco g 100), am platit 500 euro, am primit codul VIN in aceeasi zi. A sunat un reprezentant Dacia si a zis ca masina intra in fabricatie in saptamana a 9.Pe site la Dacia am primit raspunsul "Salut! In perioada aceasta, supportul oferit pe chat este limitat.
Legat de intrebarea dvs. , masina are data de fabricatie planificata pentru mijlocul lunii aprilie.
Comment
-
Ai primit codul VIN complet, sau doar 7 litere/cifre din el?
Eu am dat comanda pe 11 noiembrie, la dealer, am primit doar cele 7 caractere care se emit instant, dar inca nu am primit codul VIN complet (17 caractere), mi s-a spus sa mai incerc sa-i contactez in ianuarie.
Comment
Comment