If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Raportul ACAROM privind producția de vehicule a României în februarie arată o creștere cu 12% a asamblării de modele Dacia și Ford față de aceeași lună a anului trecut"?
Raportul ACAROM privind producția de vehicule a României în februarie arată o creștere cu 12% a asamblării de modele Dacia și Ford față de aceeași lună a anului trecut
Am primit astazi pe WhatsApp Avizul de plata,pentru a face transfer bancar.
Mi-a fost confirmat de catre dealer ca,maine 08.03.2022 iese masina din fabricatie.
Ma suna ei cand sa ridic masina,nu au stiut sa imi spuna cand ajunge la ei,etc.
Revin cand intru in posesia masinii.
UPDATE5
Astazi am intrat in posesia masini.
Avansul l-am dat in data de 07.10.2021 si am intrat in posesia masini astazi 11.03.2022.
Driver23 Salut, eu am luat masina de la Daperom Pitesti,Miercuri a iesit din uzina,ieri am primit un email la 06:08 dimineata ca o pregatesc de livrare,plus altele,cum ar fii: My Dacia,asisitenta rutiera,Garantie,etc.
Tot ieri la ora 14:51 am fost sunat de catre agent ca a ajuns masina la ei,astazi am ridicat masina,eu nu am cumparat accesori ca sa intarzie cu montarea lor,acum astept sa imi vina cartea masini in maxim 10 zile,zic ei...
Alin0303Eu am primit seria de sasiu la 2 luni de la avans,dar am aflat de la dealer seria,la vocea clientului au spus ca nu stiu,bine a trecut o saptamana de cand am vorbit cu vocea clientului,pana am sunat agentul.
Am platit avans in Octombrie 2021,in Decembrie am primit seria,am dat email la vocea clientului cu seria de sasiu si mi-au dat termen de fabricatie 21.03.2022...
In Ianuarie am sunat agentul sa il intreb de sanatate si mi-a spus ca in data de 21.02.2022 ete programata pentru fabricare,am revenit la vocea clientului si mi-a spus persoana cu care am vorbit ca,dealer-ul stie cel mai bine...
Am sunat eu pe 23.02.2022 sa intreb de masina si au spus ca au mutat fabricarea pe 07-08.03.2022,sa revin cu telefon dupa data de 1 ale lunii,l-am sunat in data de 07.03.2022,VEZI UPDATE4...
Dupa cei de la vocea clentului,livrarea masini se facea pe 31 Martie... i-am supus eu: nu se poate,intre dealer si uzina sunt 30-40 KM maxim,apoi deranjata tipa a zis ca este estimativa data,plus-minus cateva zile...
Acum depinde si de model/obtiuni,eu am luat-o FULL.
Dupa parere mea se axeza mai mult pe Duster,au cele mai multe vanzari la acel model...
paul_damianAi dreptate depinde de multi factori,dar se transporta minim 2 masini,am trecut astazi cand veneam spre casa,pe langa o AUTO-PLATFORMA (sau cum ii spune),din aceea de poti transporta o masina + inca o platforma "agatata" care transporta 2 Dacia Jogger...
PS: Agentul Dacia mi-a spus ca imi recomanda sa merg cel putin 2-300 KM doar pe benzina,apoi sa folosesc GPL,voi ce ziceti?
Salut, am comandat cu avans de 500 euro online pe site-ul dacia, sandero stepway eco g comfort în 08.03 și am termen de livrare în mai. Sunt curios dacă se țin de cuvânt cu livrarea.
La comenzile online mașinile deja au serie de caroserie asta înseamnă că mașina e pregătită de fabricație și termenul de livrare va fi respectat, daca nu intervine ceva extrem în asamblarea mașini
Cu siguranta au fost comenzi putine.
In Bucuresti am vazut 3-4 masini Acces pe strada.
In schimb Essential/Comfort am vazut zeci.
Probabil nici firmele nu mai cumpara (pentru flote) Acces.
Acum toti vor (jistificat) aer conditionat si radio.
Cei drept nici Logan 2 nivelul de baza (chel) nu prea se vindea dar a fost mentinut in oferta.
Apropo de AC: ma surprinde ca Duster inca este mentinut in varianta de baza fara aer conditionat.
Oare cati cumpara asa ceva?
Iar Jogger, abia lansat, este tot fara AC in varianta de baza.
Merita sa dai aproximativ 15 000 euro pe o masina noua fara AC?
Sa comanzi un Logan chel și să mai și aștepți 6 luni după el e ceva !! Vin foarte greu mașinile comandate având în vedere că noi avem fabrica pe teritoriul României
daca plasezi o comanda pentru Mazda de ex iti vine cam tot în 6 luni și vine pe ocean cu vaporul, nu cu tirul Dacia nu prioritizeaza Loganul in nici un fel ,
Stati linistiti,
Am dat comanda de Logan Comfort 1.0 ECO-G FULL in Octombrie, au mutat data de livrare de pe 18.03.2022 pe 25.03.2022, azi am sunat si mi-au zis ca o asambleaza, o pun deoparte si o baga iar in asamblare cand le vin piesele lipsa si ca nu pot sa imi zica in cat timp imi voi primi masina ceea ce mi se pare o prostie sa stau atat dupa masina ca sa aud " nu stim cand o sa fie gata". Exista vreun loc unde sa depun o plangere legat de asta?
Alți producători îți livrează mașina fără piese (comenzi AC, radio, sistem S&S) și te cheamă ulterior pentru montarea lor, Dacia nu-ți livrează decât mașina completă dar cu o întârziere mai mare și tot nu e bine.
Dacă Logan III avea motor 1,6SCe ce făceai, că alea se fabrică la Togliatti...
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Stati linistiti,
Am dat comanda de Logan Comfort 1.0 ECO-G FULL in Octombrie, au mutat data de livrare de pe 18.03.2022 pe 25.03.2022, azi am sunat si mi-au zis ca o asambleaza, o pun deoparte si o baga iar in asamblare cand le vin piesele lipsa si ca nu pot sa imi zica in cat timp imi voi primi masina ceea ce mi se pare o prostie sa stau atat dupa masina ca sa aud " nu stim cand o sa fie gata". Exista vreun loc unde sa depun o plangere legat de asta?
Eu am platit avasul in data de 07.10.2021 si am intrat in posesia masini in data de 11.03.2022,tot Logan Comfort 1.0 ECO-G FULL,l-am luat si eu,doar ca pe alb.
Probabil se intarze si pentru culoare in plus...
Cand am comandat eu masina,a spus tipa de la dealer ca,masina ajunge la inceputul lunii Februarie daca o vreau fara scaune incalzite si la inceputul lunii Martie cu scaune incalzite...
Ieri am fost la Daperom Pitesti (de la ei am luat masina) sa imi montez "aripioara de rechin" (cost total,cu manopera 429.48 lei) si m-am dat in vorba cu cei de acolo despre folie geamuri.
Au spus ca lor le monteaza cei de la Send Auto 92,am fost si eu la ei sa la montez,geamuri spate + luneta 500 lei folie Llumar 10 ani garantie (ma rog,durata de viata garantata,2 ani lucrarea lor...),in timp ce imi punea folia pe masina am discutat despre treaba asta si a spus tipul de acolo ca,a avut 2 clienti cu Duster care au ridicat masina fara navigatie,urmand a fi montata cand le vine piesa.
Nu o spun ca sa ma laud,dar probabil se tine cont si de asta,eu nu am cumparat masina in rate.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment