Originally posted by andrei1dacia
View Post
Logan III - Comanda și Termen de Livrare
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Driver23 View Postiar rezultatul este la Daciile full termenul este de 6 luni iar la celeleat de 7 8 luni
Se pare că foarte mulți comandă mașinile full de ajung mai repede indiferent de model ,din cauza asta cred că au scos modelele esențial și acces
- de ce au lasat in configurator atatea optiuni la Logan Comfort, de ce nu integreaza in standard o parte cat mai mare dintre actualele optiuni;
- de ce nu aplica metoda asta si la alte modele (ex. Duster, nivel de ehipare Essential fara optiuni nu cred ca vor prea multi deoarece nu are aer conditionat).Last edited by 77sky; 10 April 2022, 14:06.
Comment
-
Eu am mașina de aproape un an, mă pregătesc de revizie. Am comandat-o in 23 martie 2021 și a venit în 04 mai 2021, cu program Rabla. E o sabie cu 2 tăișuri, noi cei care am comandat aproape de apariție, ne-am lovit de unele probleme la senzori gpl, siguranțe, acum voi aveți termen de livrare mult mai mare, dar nu vă veți mai lovi de aceste probleme.
- Likes 1
Comment
-
abc la Duster nu are cum să facă pentru că dusteru se vinde ""chel'' pe rupte in Turcia, pe trailere vezi numai dustere coajă și reno'" arkana care se duc in Turcia, săptămânal sunt cate 5 trailere care duc dustere cu opțiunile minime în turcia din uzina Mioveni ,iar Loganul se comandă în foarte puține tari și e comandat in mare proporție full , stepwey essential ,Duster esențial sunt mașini care se livrează în zona orientală și africana si din cauza asta se fabrica modele coaja . pe când Loganul , îl vezi in Spania Romania ,Slovacia Polonia și îl vezi full
Compania Dacia funcționează că un proxenet )) are vreo 6 modele de mașini pe care trebuie sa le plaseze in anumite locuri tari cu diferite economii în unele țări mașinile plasate au anumite preturi și arată într-un anumit fel iar în altă tari alte modele cu alte preturi !!
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by Driver23 View PostEu am 3 luni și nu am serie de caroserie , da cei de la Dacia când am sunat mi-a spus o chestie interesantă probabilitatea să-ți de-a serie de caroserie în fix 3 luni și termen de livrare in 6 luni este mai mare daca exista multi cumparatori care dau comenzi la mașini full îi bagă într-un anumit, iar loturile se fac cu un anumit număr de mașini care au aceleași opțiuni
iar cei care au comandat că mine Dacia logan confort cu 2 opțiuni trebuie sa astep că și alții să sa comande o Dacie confort cu 2 ,3 opțiuni că sa se facă lotul de mașini și să-i de drumul in producție iar rezultatul este la Daciile full termenul este de 6 luni iar la celeleat de 7 8 luni și vice versa
Se pare că foarte mulți comandă mașinile full de ajung mai repede indiferent de model ,din cauza asta cred că au scos modelele esențial și acces
Comment
-
milosevic Pai daca ai comandat in noiembrie în aprilie trebuie să-ți livreze mașina teoretic se fac 6 luni mie mi-a zis sa sun la sfârșitul lui martie și nu am mai sunat ,nu înțeleg ce presiune sa pui că nu cred că cei de la voce clientului au vreo putere să-ți dea serie de caroserie ai platit ceva avans , rabla
Comment
-
Driver23 Eu tot nu inteleg de ce sa se tina in configuratorul din Romania un model cu dotari minime care nu se vinde in Romania (nici chiar pentru flote). Doar pentru markenting?! Ca sa se spuna ca modelul X are pret incepand de la...lei ?! Asta poate are sens cand se lanseaza modelul dar dupa aceea ce rost are? Atentie: nu spun sa nu se produca respectivul model "chel" daca intr-adevar exista cerere pe alte piete. Dar de ce sa fie pastrat in configurator pe o piata unde nu are cautare. (exemplu: Duster Access nu se mai afla in configuratorul din Romania odata cu aparitia lui Duster 2 dar el se produce in continuare la Mioveni si se vinde pe alte piete - aici cum s-a putut?!). Sunt curios cate Jogger Essential in dotare standard se vor vinde in Romania. De ce? Pentru ca nu are aer conditionat!Last edited by abc; 10 April 2022, 21:26.
Comment
-
Originally posted by Driver23 View Postmilosevic Pai daca ai comandat in noiembrie în aprilie trebuie să-ți livreze mașina teoretic se fac 6 luni mie mi-a zis sa sun la sfârșitul lui martie și nu am mai sunat ,nu înțeleg ce presiune sa pui că nu cred că cei de la voce clientului au vreo putere să-ți dea serie de caroserie ai platit ceva avans , rablaLast edited by milosevic; 11 April 2022, 03:42.
Comment
-
Originally posted by Racautanu View Postin 6 luni s-a scumpit 1700Euro loganul...ce am cumparat in Noiembrie cu 14300 e fix 16000 azi...Sa fie sanatosi, acuma chiar nu mai face banii...
Comment
Comment