Tot prin vocea Dacia am primit și seria de caroserie !!
Logan III - Comanda și Termen de Livrare
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Eu am plătit astăzi diferența la banca, cică ajunge saptamana asta, a fost fabricata sâmbăta, deși termenul era sa fie fabricata ieri. Încă nu am primit prin posta radierea pentru rabla însă dealerul a zis ca la ei în aplicație s-a descarcat radierea și o pot livra când vine. Comanda data online pe 25.02 cu termen inițial de livrare sfârșit de iunie. Logan confort eco-g cu clima automata. Vin-ul îl am de atunci.Last edited by alinushus; 29 June 2022, 13:11.
Comment
-
A sosit si al meu SS3 ecog, comanda de la inceputul lui decembrie - imediat dupa cresterea preturilor si modificarea pachetelor de optiuni, toate optiunile adaugate pe masina + jante si vopsea atacama. Masina a ajuns la Benga pe 23 iunie, a mai durat o satpamana livrarea la o reprezentanta din Militari.
Comment
-
Am revenit pe grupul asta dupa ani de pauza, deci nepotul batranului logan comandat in 19.01 avea termen de fabricatie pe 13oct ( serie primita la inceputul lunii iunie ) , ieri am primit o veste buna , in data de 26 iulie ajunge in reprezentanta , dar o sa mai dureza o zi pana monteaza service-ul alarma , antena rechin si inca 2 balarii
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by Loganu View PostAm revenit pe grupul asta dupa ani de pauza, deci nepotul batranului logan comandat in 19.01 avea termen de fabricatie pe 13oct ( serie primita la inceputul lunii iunie ) , ieri am primit o veste buna , in data de 26 iulie ajunge in reprezentanta , dar o sa mai dureza o zi pana monteaza service-ul alarma , antena rechin si inca 2 balarii
Comment
-
Comment
-
Originally posted by mihai_ban View Post
Bună ziua, și tot în ianuarie,pe 17 am comandat mașina,dar termenul de livrare este pe 03 oct. Ce model și ce dotări ai. pus pe ea
sigur a ta intarzie datorita lipsei componentelor gpl
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by Loganu View Post
Benzina simpla, sa nu aud de gaz..singurele dotari lipsa sunt cutia cvt si pachetul keyless entry-go
sigur a ta intarzie datorita lipsei componentelor gpl
Comment
Comment