Eu am comandat-o online, nocroc ca am oprit kit-ul de siguranta de la vechea masina, il cumparasem in martie, deci e practic nou, covorase am cumparat a doua zi.
Logan III - Comanda și Termen de Livrare
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
not bad ma mamanca pentru arkana
Comment
-
A ajuns si cvt-ul meu comandat in decembrie. Nu are suportul de telefon si nici organizatorul din portbagaj. Am fost un pic dezamagit de treaba asta. Mi s-a spus ca masinile nu se mai livreaza cu aceste elemente. Suportul de telefon se poate achiziționa de undeva?Toate cu un scop ..
Comment
-
Originally posted by RuginaDacica View PostSalut, am comandat masina pe 19 ianuarie 22, Logan Confort TCe 90 (cu 6 rapoarte singura disponibila atunci), culoare Gris Highland, pachet parking 2, aer automat si scaune incalzite iar volanul in piele si geamurile electrice spate erau standard atunci.
Astazi am primit seria de sasiu si data de iesire din fabrica pe 17 octombrie cu livrare spre sfarsit de octombrie.
Mi-am facut cont MyDacia am incercat sa adaug masina acolo dar imi da eroare cand bag seria de sasiu, oare o pot vedea acolo doar dupa ce este produsa?
Comment
-
Pe online a sarit numarul de unitati disponbile (cu livrare pana in decembrie) doar in acest weekend de la aprox, 100 la 400 (doar Sandero si Duster). Cresterea mare este la Sandero de mai bine de 250 unitati. Au aparut si unitati cu scaune incalzite care era un motiv pentru decalarea livrarii in caz ca o includeai la optiuni.
De unde sa vina abundenta asta? Teoria era ca masinile din online erau cele comandate si la care clientii renunta si devin disponibile.
Numarul acesta varia cu 10 - 20 pe zi. Acum a sarit cu 250.Last edited by speleus; 31 July 2022, 13:34.
Comment
-
Originally posted by speleus View PostTeoria era ca masinile din online erau cele comandate si la care clientii renunta si devin disponibile.
- Likes 1
Comment
-
Fara organizator portbagaj, fara masuta rabatabila scaun, fara suport telefon.....se pare ca e criza mondiala de plastic, nu de semiconductoare. Oricum eu am comandat-o pe 10 noiembrie (dupa cum am mai spus pe aici de vreo 10 ori) dealerul zice ca vine in octombrie, vocea zice in septembrie... oricum nici nu ma mai intereseaza, era promisa in aprilie cel tarziu mai. Dar cand si daca va ajunge vreodata, cand o sa deschid capota la motor, o sa dau probabil peste doi talibani care pedaleaza energic, la cum se tot taie din masina.Last edited by milosevic; 31 July 2022, 22:04.
- Likes 2
Comment
Comment