La mine, la logan 2, 2018, e argintie, de tabla, clasica+stiker cu limitare de 80 km.
Logan III - Comanda și Termen de Livrare
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Duster cu livrare imediata cate vrei, Stepway un singur exemplar (si fara gpl) si zero Logan cu livrare imediata.
Si cu asteptare f f putine Logan (si niciuna cu gpl)
A mea (Stepway gpl) a venit in 6 luni, asa cum era termenu de livrare.
- Likes 1
Comment
-
Se pare ca da. Cel putin in configuratorul online nu mai este disponibila ca si optiune pe variantele intermediare.
Poate la dealeri e alta poveste.
Au pastrat-o ca si dotare standard doar pe variantele varf de gama la toate modelele (Logan - Prestige, Stepway Extreme si Jogger - Extreme+).
Pe semne ca inca nu a trecut criza de cipuri sau optimizeaza si ei productia.Last edited by 77sky; 4 December 2022, 19:13.
Comment
-
Am facut comanda de un Logan Prestige pe data de 07.07.2022 cu termen de livrare la 9 luni distanta adica undeva prin martie 2023.
Ieri am primit seria de sasiu de la dealer cu mentiunea ca s-ar putea veni mai devreme.
E posibil sa fie reala vestea?
Comment
-
dacia logan 3 1.5 dci 2023, motor diesel logan 2023, pret logan 2022 diesel, fisa tehnica, dacia logan diesel chisinau, autolatest
uite aici articolul giugiuc
Comment
-
Originally posted by Driver23 View PostCam cat se mai așteaptă pentru pentru o comanda făcută în august de exemplu ??Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.
- Likes 1
Comment
Comment