Logan III - Probleme Tehnice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cattavencu , iar pentru ca ai editat postul, initial ai scris cu totul altceva, apoi asta:
    Originally posted by cattavencu View Post
    ...Inteleg ca vrei sa tii sus marca si brandul, dar cu seria 3 au dat un chix masiv!
    iarasi ai inteles gresit\invers, NU tin "sus marca si brandul", sunt multumit de masina mea la fel ca si alti colegi de forum(uri) cu X52 (Logan&Sandero II) diferite motorizari care NU au probleme cu masinile lor, din pacate la L&S III sunt unele probleme tehnice, inclusiv cu turbina, si exact asta am si scris "... tocmai ca este alta turbina spre deosebire de Logan III la care sunt destul de multe probleme cu ea, vezi si discutiile din acest topic.", deci NU ridic in slavi marca si brandul asa cum complet aiurea ai "interpretat"...
    Last edited by Gil26; 8 September 2023, 18:31.

Comment

• Intrebarea care ramane este daca la Logan 2 1.0tce sunt probleme cu supapa turbinei. Eu am 45.000 km si nu am sesizat nimic.

Comment

• Am 2 cunoscuti cu 1.0 tce gpl pe L2, nu au probleme la aproximativ 70k km fiecare. O masina e in regim ridesharing, ca fapt divers. Singura buba a fost senzorul gpl, schimbat de cateva ori pe garantie la amandoi.

Comment

• Pai in acest caz este acelasi tip de turbina cu acelasi indice?La care s-a umblat doar la soft pentru normele euro?Intrebarea e pentru cei care au acces la piesele motor H4D 480 daca nu ma insel.

Comment

• Nu va mai vaitati de sistemul AC de la Dacia/Renault.
            Acum ce am bagat de seama la Mazda CX3 noua, exact la fel face, cupleaza/decupleaza, dar se aude mai tare si sunt variatii evidente la turatie in ralanti...
            O fi din capitolul "eco&shit" ?
            Mai sunt si altele? :/

Comment

• Logan II are H4D 4x0, același motor alt indice, indice care face diferența
              Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• A trecut deja un sfert din luna. Se mai aude ceva de solutia minune pentru turbine? Sau se amana pe Mai 2024?

Comment

• După Septembrie 2023!

După!

Deci..., răbdare...
                  Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

• Ok... Astept ca painea calda!

Comment

• Solutia de la Dacia este sa amane o rezolvare pina ies masinile din garantie si dupa aceea e problema fiecarui client. La masina mea zornaiala se manifesta deja de 2 ani si de cate ori am sunat la VC am primit raspuns ca se lucreaza la o solutie - pe care nu a vazut-o nimeni pina acum la modul oficial. Daca era asa de ok treaba cu resoftarea si nu exista riscul sa apara alte probleme banuiesc ca se aplica pina acum.

Comment

• Intervin in aceasta discutie, fara a avea inca Logan III in posesie. Intrebarea care ma roade pe mine in acest moment... Cati dintre voi ati facut reclamatie scrisa la ANPC? Aceste reclamatii scrise vor primi un raspuns in scris. Nu raspunsul va fi rezolvarea , dar, daca sunt mai multe reclamatii pentru acelasi "posibil"defect va duce la o accelerare a dezvoltarii unei solutii finale. ( pf nu imi vine sa cred ca am scris eu frazele aceatea ).

O zi buna!

„Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

Comment

• Pai ANPC-ul ce sa faca? Masina e functionala. Cum stai tu sa le dovedesti celor de la ANPC ca masina e "neconforma"?

Comment

• Angajând un expert, pe banii tăi, evident... altfel faci la fel ca toți proprietarii de Logan III cu potențiale probleme, adică

Am mai scris: O problemă nereclamată nu există
                            Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• Originally posted by Th3T1ger View Post
                              Pai ANPC-ul ce sa faca? Masina e functionala. Cum stai tu sa le dovedesti celor de la ANPC ca masina e "neconforma"?
                              Asa cum bine a specificat t0rquemada orice problema trebuie declarata... mai mult... nu cred ca e greu de obtinut un raport de functionalitate.

In fine... mai bine hai sa ne plangem ca e mai usor... ca poate poate cineva va rezolva aceasta problema.

Bafta

„Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

Comment

• La mine a ramas zornaitul turbinei la accelerare (pe decelerare a disparut 100%).
                                Are rost sa-mi bat capul cu sesizari s-o rezolve?

Daca as sti sigur ca e doar zgomot si nu produce o uzura prematura atunci pot sa traiesc cu asta. Daca in schimb turbina se uzeaza in continuare prematur atunci as insista s-o aduca la starea initiala, ca atunci cum era cand am cumparat masina (fara zgomote).

Prin Noiembrie trebuie sa fac revizia de 2 ani, poate finalizeaza si-mi incarca ultima versiune de sw pentru injectie, sunt curios daca se rezolva dupa zgomotul.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google