Logan III - Probleme Tehnice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by madi View PostLa mine cand vine frigul apare un zgomot pe stanga spate ca o bila de rulment intr-o cutiuta sau ca un capac de tabla care flambeaza. Este sesizabil la denivelari mici, vibratii.Am Sandero, nu am joc la haion sau telescoape, am mers cu ele desfacute. Zgomotul apare la nivelul telescopului ca inaltime.
Fix problema asta o am si eu tot pe Sandero.
La service am fost si mi-au prins ceva plastic (cel care acopera puntea), au zis ca nu era prins perfect si au schimbat ceva pe acolo. Fix la fel face si dupa... se simte in special dimineata la rece.
Dupa sarbatori ma duc din nou la alta reprezentanta... sa ma anunti te rog daca rezolvi tu inainte, sunt curios ce a fost.
Eu banuiesc amortizorul stanga.
- Likes 3
Comment
-
Originally posted by VonRundstedt View PostStie cineva daca scurgerea de ulei pe la capacul de distributie este ceva des intalnit la motorul 1.0 tce?
M i-au spus că e o problema foarte rară, dar există.Să ne țină turbinele!
- Likes 7
Comment
-
catelullego incercarile mele de a depista acest zgomot fara rezultat:
1. am reglat hayonul in mai multe pozitii , nimic
2. desfacut capitonaj pe partea stanga sa ajung la piulita telescopului pentru a vedea daca este slabita.
3. desfacut bancheta si protectia inferioara stalp spate sa vad cum sunt prinse cablurile
4. soricei pusi la protectia plastic punte
5. verificat protectie telescop sa nu fie rupta sau deplasata( la golful parintilor aveam acest zgomot generat de protectie distrusa)
6.demontat telescoape hayon
Raman la aceeasi parere ca este legat ceva de telescop sau zona de prindere telescop.Last edited by madi; 25 December 2023, 12:57.
- Likes 2
Comment
-
Fara vreo ironie: sigur e din spate zgomotul si nu din stalpul median? Pe acolo e ceva normal sa "trancane" cablurile, face si la mine galagie la Logan. E pe lista de reclamat cand se termina cu sarbatorile. Am auzit trancaneala si la SS, dar nu am fost prea atent la sursa zgomotului.
Comment
-
Originally posted by madi View PostNu, se aude din zona stalpului spate , nu tare dar stii ca este acolo.
Un an am căutat acel mic zgomot, ca un ronțăit.
După ce am desfăcut cam tot ce ați desfăcut și voi, am dat cu vaselină siliconică pe suportul scaunului rabatabil și am băgat vaselină și în mecanismul de rabatare. Acum este liniște.
- Likes 2
Comment
-
Zgomotul ăsta de plastic înfundat vine din dreapta spate in cazul meu. Am desfăcut protectia laterală dintre ușă și spătar spate. Am găsit un cablu care nu părea fixat chiar bine și l-am înfășurat cu anti-scârț și fixat. Am găsit că zdrăngăne solenoidul pentru detectare închidere ușă, l-am căptușit cu anti-scârț dar tot nici un efect, zgomotul persistă. Cred că mă voi uita în portbagaj data viitoare.
In stâlpii B nu am găsit nimic, i-am desfăcut pe ambii.
Attached FilesSă ne țină turbinele!
Comment
-
Originally posted by bmwh548 View PostFara vreo ironie: sigur e din spate zgomotul si nu din stalpul median? Pe acolo e ceva normal sa "trancane" cablurile, face si la mine galagie la Logan. E pe lista de reclamat cand se termina cu sarbatorile. Am auzit trancaneala si la SS, dar nu am fost prea atent la sursa zgomotului.
1) https://www.youtube.com/shorts/AHxWG2cyw6w
2) https://www.youtube.com/shorts/1LxVcFY8MFwLast edited by catelullego; 25 December 2023, 22:02.
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by catelullego View PostLa mine se aude fix ca in aceste 2 videoclipuri:
Bucsa mi-a fost schimbata pe garantie. Totusi am luat modelul, pe viitor o sa-l fac la imprimanta 3D: https://a360.co/3CncpGV
- Likes 5
Comment
-
Originally posted by paul_damian View Post
La mine a fost o bucsa de pe axul ("balamaua") care uneste partile 1/3 si 2/3 din spatarul rabatabil. Zgomotul disparea daca stateau trei persoane pe bancheta.
Bucsa mi-a fost schimbata pe garantie. Totusi am luat modelul, pe viitor o sa-l fac la imprimanta 3D: https://a360.co/3CncpGV
Cum pot descarca acest model de piesa pentru printare?Să ne țină turbinele!
- Likes 1
Comment
Comment