Logan III - Probleme Tehnice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cât mai stau am investigat scârțâitul ștergătoarelor. Primul care scârțâia a fost cel al șoferului la cursa de întoarcere, l-am îndreptat, însă am descoperit că și cel pasager scârțâie. Am făcut un mic ghid, daca va fi util.
    Problema e următoarea - lama e în aceeași poziție pe ambele curse. Pe prima cursă e correct, însă la întoarcere nu se înclină pe partea opusă ci rămâne în aceeași poziție.
    Poziția corectă după finisarea cursei se vede in poza 1 al lamei din partea șoferului.
    In poza 2 este ștergătorul pasagerului care este in poziție incorecta.
    Cu toate că am pus niste microfibră, este necesar totuși ceva cârpă mai vânjoasă fiindcă a ajuns sa o rupă și să zgârie nițel ștergătorul. ( Nu e critic )
    Poza 3 - se apuca cheia care este mai aproape de mijloc și se ține pe loc. Cheia de la margine se trage spre față. ( In dependenta de direcția în care e necesar îndreptarea*

Se apucă doar de partea de metal solida *

Pentru a verifica pozitia corecta, comutati un ciclu baleiaj. Dupa nevoie repetați.
    Poza 4 - lama stergatorului pasager in poziția corectă

Sper să fie utilă postarea
    Attached Files
    Last edited by asitaka; 1 day ago.
    Să ne țină turbinele!

Comment

• O sa inlocuiesc si suportul de prindere a bieletei antibalans (motor/cv), nu ma astept ca asta sa fie cauza hopurilor dar este singurul element ramas neinlocuit. Cat despre caneluri cred ca existenta lor este doar pentru a reduce costul piesei (reperul pare a fi turnat, nu am observat urme de uzura in dreptul canelurilor)

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google