La cat am avut de umblat dupa dosare de dauna , plimbari la reprezentanta , asteptat dupa piese (o luna) si 2 saptamani de reparati ,apoi cireasa de pe tort cu plimbatu la RAR sa imi scrie seria de sasiu de pe stalpul avariat sa nu mai vorbim de nervi mancati in tot timpul asta ,singurul lucru bun a fost ca nu am fost eu vinovat si nu o trebuit sa imi usurez buzunarul cu 9500 ron pentru spate si 12500 lei lateral . Eu daca as putea as face o lege ca soferul vinovat de accident sa se ocupe in totalitate de actele si reparatia masini care a avariat-o ,sa piarda el zile intregi si sute de lei in combustibil nu sa imi arunce o asigurare in fata , sa zica scuze nu am vrut si la revedere. Cine a patit asa ceva stie despre ce vorbesc. Noroc ca am avut CASCO si au rezolvat baieti deacolo actele si apoi au recuperat ei paguba de la asigurarea vinovatului ,ca daca nu umblam si acuma dupa despagubirea la asigurare pentru ca ambi vinovati aveau asigurare la city insurance care era falimentata .
Pentru mine era mai usor sa se activeze airbagul sa o faca dauna totala si sa imi iau alta masina .
Chiar is curios cat de tare trebuie busita masina sa se activeze aceste airbaguri ca la lovitura laterala masina mea a patinat lateral un metru si ma zgatait destul de serios .
Pentru mine era mai usor sa se activeze airbagul sa o faca dauna totala si sa imi iau alta masina .
Chiar is curios cat de tare trebuie busita masina sa se activeze aceste airbaguri ca la lovitura laterala masina mea a patinat lateral un metru si ma zgatait destul de serios .
Comment