Originally posted by DFA
View Post
Logan III - Probleme Tehnice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by untion View PostCe tip de cheder se monteaza in rol de contra-cheder? Ceva poze? Multumesc!
Pozele nu sunt ale mele.Attached Files- Adaugare chedere usi 01.jpg (169.4 KB, 384 views)
- Adaugare chedere usi 02.jpg (131.9 KB, 381 views)
- Adaugare chedere usi 03.jpg (155.0 KB, 384 views)
- Adaugare chedere usi 04.jpg (71.5 KB, 381 views)
- Adaugare chedere usi 05.jpg (153.7 KB, 382 views)
- 01 - Asa trebuie facut chederul de jos si de pe marginea usilor la exterior.jpg (58.8 KB, 381 views)
- 02 - Asa trebuie facut chederul de jos si de pe marginea usilor la exterior.jpg (53.6 KB, 379 views)
- 03 - Asa trebuie facut chederul de jos si de pe marginea usilor la exterior.jpg (60.4 KB, 375 views)
- 04.jpg (106.9 KB, 379 views)
- 05.jpg (144.4 KB, 376 views)
- 06 - Sectiunea din mijloc e tot cheder dar taiat fix pe jumatate.jpg (51.2 KB, 375 views)
- 07.jpg (108.2 KB, 371 views)
Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.
- Likes 1
Comment
-
Păi am o dilemă.
Am o mulțime de informații utile create de mine și de alții - atât ale mele cât și ale celorlalți sunt 90% din ele fără "copyright" atribuit.
Dacă ar trebui să verific sau să marchez sursa sau "copyright" exact la fiecare atunci probabil că nu aș mai scrie pe nici un forum/grup. Aș ține tot pentru mine.
Deci ne ajutăm unii pe alții?
Sau transformăm formurile/grupurile în locuri de atribuire a "copyright"?
Sunt aici ca să ajut cu ce pot și ce știu.
Nu am nici un câștig.
Mi-am găsit materialele proprii prin alte locuri - nu m-a deranjat, chiar mă bucur că am ajutat pe cineva - pentru asta erau făcute.Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.
- Likes 4
Comment
-
sunt nou pe acest forum, detin un Duster 1.0 LPG, si al meu face exact la fel cum ai detaliat tu, numai in decelerare. Trebuie sa sun si eu la service, mai greu cu explicatul, locuiesc in Germania... sunt curios, care a fost solutia si s-a rezolvat ok ? pe garantie? au mai aparut intre timp aceleasi probleme? Multumesc
Comment
-
- OFICIAL: Buletin Tehnic 71538 - nu se mai înlocuiesc turbinele în garanție pentru TCe 90 și ECO-G 100 când clientul reclamă zgomot metalic la motor și se identifică ca problemă joc la supapa/tija de la EWG;
- DETALII: s-a notificat fabricantul de turbine și se caută soluții pentru a nu mai înlocui turbina cu același model - care se va defecta la rândul lui din nou după câteva mii de km;
- Număr de vehicule afectate: NECUNOSCUT (MULTE…)
- Modele afectate:
— CAPTUR II (xJB)
— CLIO V (xJA)
— LOGAN III (LJI), SANDERO III (BJI), SANDERO III STEPWAY (BJIx), TALIANT (xJF)
— DUSTER II (xJD)
- REZOLVARE: se așteaptă o soluție (turbină fără defect) de la fabricant: la sfârșitul lunii Septembrie 2022;
- TERMENE ANTERIOARE: Mai 2022, Martie-Aprilie 2022;
E important să ajungi la un service Dacia și să-ți facă o notă de constatare pentru acest defect.
Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.
- Likes 3
Comment
-
Deja au început să mai înlocuiască - adică se mai primește acceptul fabricii - nu e ceva general, încă nu vă bucurați.
Uite modelul trimis de fabrică - pare să fie un model anterior apariției L3/S3, nu știu dacă rezolvă problema EWG pe termen lung.
Foto fără copyright...Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.
- Likes 4
Comment
-
Evident ca pot sa face ce vreau cu banii mei, nu retrag nicio comanda cu toate grijile care le poarta unii pt banii mei, sper doar sa vina in termen cat de cat.
Puma nu costa nici pe aproape 12400 cat am iesit eu cu Stepwayu la comanda noua, nici daca ti-l da incomplet. In plus e din toate ozitiile mai stramt la interior decat Dacia/Sandero
- Likes 3
Comment
-
Originally posted by DFA View Post
Primele verificate ar trebui să fie injectoarele - unul sau mai multe nu mai deschid corect.
Nu are legătură cu schimbarea stației de combustibil. E doar o coincidență.
Comment
Comment