Originally posted by GeorgeS
View Post
Odata in oras, unde plecam de la un semafor iar la cam 70m de acel semafor era o trecere de pietoni, aveam distanta fata de cel din fata mea cam de 10m si viteza de 30km/h spre 40km/h (ma pregateam sa schimb viteza). Momentul a facut ca in timp ce acceleram sa schimb viteza, a trecut un pieton pe trecere, si, desi aveam timp de reactie si franare fata de cel din fata (nu sa oprit brusc, dar a franat putin mai tare) masina m-a avertizat sonor pentru ca probabil a crezut ca accelerez ca nebunul in cel din fata.
Si odata, in timp ce ne angajasem 3 sa depasim o masina care circula cu 70km/h pe un drum de 90km/h, dupa ce si-a efectuat depasirea cel din fata (prima masina care a depasit) a franat brusc fara nici un motiv cam pana pe la 30km/h, timp in care eu abia ma repliasem pe banda. Am avut reactie de franare (stau bine pe reflexe) doar ca masina a considerat ca trebuie franat mai tare si efectiv "m-a pus in cap" (cazuse tot bagajul de pe bancheta din spate).
![Smile](https://www.loganclub.ro/forum/core/images/smiley/smile.gif)
Am incercat sa mai fac teste cu "un prieten" sau sa replic intamplarea cu semaforul dar nu-mi mai iese. CU siguranta sistemul functioneaza si este acolo cand te astepti mai putin. ;) Oricum, nu ar trebui sa se culce NIMENI pe o ureche cu gandul ca va frana masina in locul tau.
Comment