Logan III - Probleme Tehnice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by asitaka View Post
    catelullego am băgat un endoscop prin una din aeratoare și sunt sigur 90% că într-adevăr este necesar de demontat tot bordul pentru a ajunge la această conexiune. Acestea se află imediat sub cochilia bordului. Mi se scarpină mâinile sa demontez bordul și eu, însă nu găsesc timp pentru asta

...
    Imi era teama de raspunsul asta... ramane s-o fac la vara cel mai probabil, multam!

Comment

• Vezi ca se demonteaza decat cutia de acte, asitaka a schimbat bateria.

Comment

• Da, da.

Bordul l-as demonta doar pentru a rezolva niste greieri care vin de la conductele aeratoarelor.

Comment

• salutare, nu cred ca am mai vazut urmatoarea problema aici pe forum: masina mea are un comportament ciudat de cateva zile, cu siguranta voi trece pe la service. Sandero stepway 2022, eco g, in mers pe gaz, daca ii dau talpa sa accelerez spre 4k turatii, trece automat pe benzina. Am incercat sa alimentez cu alt gaz, comportamentul ramane si se manifesta doar in accelerare/talpa.

Comment

• Citeste intai manualul de utilizare, acolo se mentioneza asa ceva, vezi daca e similar. La mine la accelerari in blana pe gaz trece pe benzina si nu mai revine pe GPL decat daca sta oprita si incuiata 5 minute.

Comment

• multumesc de sugestie! madi
              Nu as avea o problema daca ar face tranzitia lin dar se simte ca ramane fara vlaga iar cand comuta imi sacadeaza destul de tare si nu e placut sa fi in depasire si sa gafaie masina brusc.

Comment

• Mai prietene astea pe gaz nu sint pentru dat in guarna peste 3500 rpm
                merge si tu pina in 2500 peste le ia dracu

mergi si tu ca la taxi maxim 2000 rpm este suficient, mai usor cu turele astea maxime ca nu avem lamborghini.

Comment

• Legende urbane, auzi cică peste 2500 le ia dracu​​​​​​
                  Ce anume din experiența ta, te califică să dai astfel de sfaturi?
                  KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

• am vrut sa intreb si eu acelasi lucru dar m-am abtinut pentru ca nu vreau sa deviem de la subiect si sa o luam pe coclauri.
                    E clar un comportament anormal. Am sunat la dacia service in Cluj si m-au programat pt o diagnoza, om vedea...

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google