Logan III - Probleme Tehnice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by iepurila View Post
    La cresterea vitezei se intareste volanul. Cum dezactivez prostia asta? In teorie ajuta, insa in realitate tensiunea pe care o aplic volanului trebuie sa fie constanta, predictibila, nu pot sa conduc iar cand dau sa misc stanga ma trezesc cu volanul teapan in mana. La drum lung e obositor.

Vreau sa dezactivez asta. Ce trebuie facut?
    Nu faci nimic. In schimb sugerez sa citesti si intelegi atat cat poti "Teoria sistemelor" *automate". Probabil o sa iti faci o idee de ce volanul se "intareste" cu cat viteza creste.... oscilatii induse...

Comment

• Originally posted by iepurila View Post
      La cresterea vitezei se intareste volanul. Cum dezactivez prostia asta? In teorie ajuta, insa in realitate tensiunea pe care o aplic volanului trebuie sa fie constanta, predictibila, nu pot sa conduc iar cand dau sa misc stanga ma trezesc cu volanul teapan in mana. La drum lung e obositor.

Vreau sa dezactivez asta. Ce trebuie facut?
      Cel mai simplu este sa-ti dau Loganul meu 2018 100000 km , si ceva bani de tigari si sa-mi dai tu masina ta. Asa o sa scapi de problema. De volanul intarit ma ocup eu , stai linistit... ( mare e gradina ta....)

„Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google