Logan III - Probleme Tehnice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by iepurila View Post
    La cresterea vitezei se intareste volanul. Cum dezactivez prostia asta? In teorie ajuta, insa in realitate tensiunea pe care o aplic volanului trebuie sa fie constanta, predictibila, nu pot sa conduc iar cand dau sa misc stanga ma trezesc cu volanul teapan in mana. La drum lung e obositor.

Vreau sa dezactivez asta. Ce trebuie facut?
    Nu faci nimic. In schimb sugerez sa citesti si intelegi atat cat poti "Teoria sistemelor" *automate". Probabil o sa iti faci o idee de ce volanul se "intareste" cu cat viteza creste.... oscilatii induse...

Comment

La cresterea vitezei se intareste volanul. Cum dezactivez prostia asta? In teorie ajuta, insa in realitate tensiunea pe care o aplic volanului trebuie sa fie constanta, predictibila, nu pot sa conduc iar cand dau sa misc stanga ma trezesc cu volanul teapan in mana. La drum lung e obositor.

Cel mai simplu este sa-ti dau Loganul meu 2018 100000 km , si ceva bani de tigari si sa-mi dai tu masina ta. Asa o sa scapi de problema. De volanul intarit ma ocup eu , stai linistit... ( mare e gradina ta....)

„Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

Comment

asa patesc si eu cand creste viteza, cresc si turatiile... nu stiu cum sa fac sa nu mai creasca, ca se aude motorul si ma enerveaza...

Comment

• Buna ziua, Am un logan3 din mai 2022, 1.0 tce benzina si am observat ca imi scade nivelul antigelului. De exemplu din mai 2024 de cand i-am facut revizia si pana acum am in jur de 9000km facuti si astazi am vazut ca nivelul antigelului este cu aprox. 1.5 cm sub minim. Din primul an mi s-a parut ca scade, dar de la service mi-au zis ca pana se rodeaza motorul, e normal. In prezent am 31000km cu ea. A mai patit cineva asa ceva si cum a rezolvat-o? Mai am garantie pana in mai 2025. Multumesc.

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google