Originally posted by iepurila
View Post
Logan III - Probleme Tehnice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by iepurila View PostLa cresterea vitezei se intareste volanul. Cum dezactivez prostia asta? In teorie ajuta, insa in realitate tensiunea pe care o aplic volanului trebuie sa fie constanta, predictibila, nu pot sa conduc iar cand dau sa misc stanga ma trezesc cu volanul teapan in mana. La drum lung e obositor.
Vreau sa dezactivez asta. Ce trebuie facut?
„Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”
- Likes 4
Comment
-
Originally posted by iepurila View PostLa cresterea vitezei se intareste volanul. Cum dezactivez prostia asta? In teorie ajuta, insa in realitate tensiunea pe care o aplic volanului trebuie sa fie constanta, predictibila, nu pot sa conduc iar cand dau sa misc stanga ma trezesc cu volanul teapan in mana. La drum lung e obositor.
Vreau sa dezactivez asta. Ce trebuie facut?
Comment
-
Buna ziua, Am un logan3 din mai 2022, 1.0 tce benzina si am observat ca imi scade nivelul antigelului. De exemplu din mai 2024 de cand i-am facut revizia si pana acum am in jur de 9000km facuti si astazi am vazut ca nivelul antigelului este cu aprox. 1.5 cm sub minim. Din primul an mi s-a parut ca scade, dar de la service mi-au zis ca pana se rodeaza motorul, e normal. In prezent am 31000km cu ea. A mai patit cineva asa ceva si cum a rezolvat-o? Mai am garantie pana in mai 2025. Multumesc.
Comment
Comment