Logan III - Probleme Tehnice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Th3T1ger personal sunt inclinat sa cred ca problema este de la modulul care e clipsat intr-un suport care permite un joc masiv, ceea ce ar cauza fenomenul de licarire a cheitei in bord. Dupa ce am captusit prinderea si sta rigid, nu am mai avut problema data deloc. In proces desigur ca am scos modulul complet, dar nu am observat cumva conectorul sa nu fie bagat pana la capat...
    x_dadu e up produs unic si mai si lipit de industria auto, de ce sa nu platesti cu 50% mai mult daca se poate? Ai bateria 18650 (~3-5e) cu tensune specifica ( posibil din cauza asta?) insa de ea ai lipit si un senzor (~ 1-2e) de temperatura. Pe diferite site-uri cu piese din EU am vazut bateria la 15-17 euro + livrare.
    Bateria asta se foloseste la o sumedenie de alte masini cu sistem sos.
    Să ne țină turbinele!

Comment

• Originally posted by Th3T1ger View Post

Incep sa am si eu simtome, cu licaritul cheitei galbene pe denivelari. La inceput tinea 1 secunda (se aprindea si se stingea), dar treptat a inceput sa ramana aprinsa continuu pe o denivelare, iar la urmatoarea denivelare stinsa. Si tot asa.
      Contact imperfect la mufele TCU - de deasupra torpedoului - uneori se rezolvă prin remufare, alteori se schimbă tot cablajul aferent...

În cazul tău nu este bateria.

Probleme cunoscute - Siguranță - Logan/Sandero III 2020-2028 wiki
      Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

• Multumesc pentru raspunsuri. O sa fac o programare.

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google