Logan III - Probleme Tehnice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Mihai2k4 View Post
    mai am inca 3 ani/100mii km.
    Ai înțeles greșit, garanția pieselor schimbate se termină odată cu garanția mașinii...

Originally posted by Mihai2k4 View Post
    PS: de la turbina e, ca a pus mana nu stiu unde cand o turam si a disparut, deci stia unde sa puna direct
    Mai degrabă de la vreo conductă de pe lângă turbină...​
    Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

• Stie domne, stie mecanicii astia, doar nu degeaba schimba turbine de logane toata ziua de bune ce sint.

Comment

• alta problema...

buton sos - rosu .... Dat si eroare in bord. Apasat... binenteles, functioneaza si nu am mai putut inchide. a sunat si a raspuns politia (el fiind rosu) si tot rosu si acum... wtf...

Comment

• Vezi si postul 3510 plus urmatoarele, inclusiv postul 3517, sau pe pagina de wiki http://logan3wiki.wikidot.com/wiki:p...iguranta#toc36

Comment

• LE: mai este si postul 3412 al colegului asitaka

Comment

• fix cand a iesit din garantie )))))) a inceput si asta

Am citit... o sa vad ce "amenda" primesc iar de la service

Comment

• Am o noua "chestie" care mi se intampla de cateva saptamani (Sandero 3 ECO-G 100 cu ~60k km): cand sunt oriunde intre 2000 si 3000 RPM in oricare din treptele 2, 3 sau 4 (in 5 se simte foarte putin, in 6 deloc), si las pedala de acceleratie (normal, nu brusc) - masina face rapid niste hopuri (ț​opă​it rapid) in fata-spate... nu stiu cum sa le explic. Dupa acele hopuri e ok si decelereaza liniar pana la orice turatie.

Nu se reproduce daca las pedala de acceleratie foarte (exagerat de) finut/lent - in cazul asta nu se reproduc acele hopuri.

A mai patit cineva ceva similar? Acceleratia e ok, n-am sesizat nimic neobisnuit.
                Last edited by catelullego; 2 days ago.

Comment

• De principiu, ce simți tu este mișcarea ansamblului motor+CV din cauza inerției - oscilația aia ar trebui să fie oprită de cele 3 tampoane, dar chiar și dacă le schimbi pe toate 3 ceva oscilație tot va rămâne...
                  Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

• Originally posted by catelullego View Post
                    Am o noua "chestie" care mi se intampla de cateva saptamani (Sandero 3 ECO-G 100 cu ~60k km): cand sunt oriunde intre 2000 si 3000 RPM in oricare din treptele 2, 3 sau 4 (in 5 se simte foarte putin, in 6 deloc), si las pedala de acceleratie (normal, nu brusc) - masina face rapid niste hopuri (ț​opă​it rapid) in fata-spate... nu stiu cum sa le explic. Dupa acele hopuri e ok si decelereaza liniar pana la orice turatie.

Nu se reproduce daca las pedala de acceleratie foarte (exagerat de) finut/lent - in cazul asta nu se reproduc acele hopuri.

A mai patit cineva ceva similar? Acceleratia e ok, n-am sesizat nimic neobisnuit.
                    Da, de aproape jumatate de an ma cert cu service-ul pe problema asta, o sa inlocuiesc bieleta anti-balans (sau cum mama ei ii spune) in curand ca deja ma dispera.
                    Last edited by HomeWolrd; 1 day ago.

Comment

• Singurul suport motor/cutie neschimbat este "tampon inferior cv" - adica cel inlocuit de colegul asitaka in postul #3532.

Celelalte 2 le-am schimbat deja:
                      - Tampon hidroelastic motor (superior, pasager dreapta) - asta a rezolvat vibratiile excesive de la relanti (in special la rece), acuma este mult mai silentioasa, inclusiv in mers.
                      - Bieleta inferioara (centru jos) / Bieleta AntiBalans / AntiCuplu - asta n-a schimbat absolut nimic - am schimbat-o pentru ca era ieftina, banuiala mea fiind ca din cauza ei am acele hopuri.

Singurul suport neschimbat vad ca se inlocuieste mai dificil fata de celelalte doua, am sa fac totusi o constatare la reprezentanta inainte sa-l schimb.

Eu ma gandeam sa nu fie ceva senzor pedala acceleratie / bujii / etc... dar da, are mai mult sens ca acel cauciuc sa fie prea slabit.

Comment

• Cam asta se precizeaza despre demontarea \montarea tamponului suport de la cutia viteze:
                        Attached Files

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google