broniaski poate intreb tampenii, dar Terosonul se poate da si in portbagaj, pe interior, pe toata suprafata (mai putin rezervorul de GPL)?
Logan III - Accesorii
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Lolut View PostSalutare!
Va spun tuturor care aveti astfel de capace, PROTEJATI-LE cu antifurt! La mine in cartier s-au furat capacele la toate Daciile noi.
Comment
-
Originally posted by paul_damian View PostIlumineaza discret, ziua nu se vad, noaptea arata fain. Nu e ceva necesar, dar ca "aroganta" e ok Nu imi pare rau ca le-am luat. Se alimenteaza din baterii CR2032, se sting la 10 secunde dupa deschiderea usii.
- Likes 2
Comment
-
Păi cel mai simplu este să dai comandă la orice reprezentanță Dacia - în 5-7 zile o primești dacă nu e deja pe stoc.Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by ionut04 View PostSalut, Stie cineva unde pot gasi tavita (covoras) pentru portbagaj logan III ? Multumesc.Cumpara de la Rimi, importator specializat, tavita portbagaj Dacia Logan 3 Berlina 01.2021-prezent, Aristar Premium. Potrivire exacta, protectie perfecta, fara miros
Comment
-
Originally posted by daymaker View PostGasim pe undeva jante de origine de tabla structurate pe 15" ?
Am gasit pe la Altex doar de 16" ...
Au apărut, dar cam scumpe
- Likes 1
Comment
Comment