Logan III - Accesorii

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut!
    Va multumesc mult pentru raspunsuri. De la Dacia Romania nu am primit si, probabil, nici nu voi primi vreun raspuns. Le-am comandat oricum, vad eu unde le montez.
    Am mai avut pe Logan Ph2 Prestige 1.6, acum 10 ani, si intradevar geamul era zgariat in patea de sus, in vreo 3-4 locuri, probabil in dreptul clemelor metalice. Nu stiu daca sistemul de prindere este la fel si astazi.
    Surprinzator (sau nu), desi in catalogul de accesorii aparatorile de noroi fata+spate nu exista, le-am putut comanda. In jur de 180 lei.

Zi buna.

Comment

• Ai cumva te rog,, un cod pentru apărătorile de noroi?
      KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

• Deflectoarele de aer exista in catalogul oficial Dacia (pachete separate fata-spate, am verificat de curiozitate). Nu exista tampenia asta ca nu se potrivesc. Au comandat aiurea sau au uitat sa le comande si acum incearca sa scape de masina ca le ocupa un loc in parcare. Sa iti dea in scris seful de service ca nu se potrivesc si sa scrie codul produsului pe foaie. Cu aia faci scandal la Dacia. Vorba colegului, daca nu-s in stare sa rezolve niste deflectoare s-ar putea sa ai surprize neplacute pe parcurs.
        Sistemul de fixare e acelasi (niste cleme metalice).
        Despre aparatorile de noroi s-a mai discutat, pe spate nu exista oficial, iar pe fata teoretic se potrivesc alea de Sandero, practic parca spusese cineva la vremea aia ca trebuie date gauri noi. De altfel in catalogul oficial de accesorii pentru Logan ele apar cu denumirea "Bavete faţă SANDERO".
        Aici e catalogul complet pentru Logan (sper sa ia linkul corect):

Vezi toate accesoriile compatibile cu modelul Dacia {model}: accesorii pentru telefon, compartimente de depozitare, cutie portbagaj de pavilion, jante, capace de roată, suport pentru încărcare, suport pentru biciclete, cameră video și multe altele.

Comment

• Asta am văzut și eu, dar ai fost atent că drafir a spus CĂ SE GĂSESC bavete noroi față /spate pentru Logan 3,dar nu sunt în catalog?

Comment

• Miercuri ma duc la dealer. O sa incerc sa obtin codurile. Am sunat astazi si le-am spus ca nu exista aparatorile de noroi nicaieri mentionate in "Brosura Accesorii Logan 3", si i-am rugat sa verifice ca au comandat ce trebuie. M-au asigurat ca in lista lor exista, si fata si spate. Mai multe vom afla miercuri.

Comment

• Originally posted by bmwh548 View Post
              Deflectoarele de aer exista in catalogul oficial Dacia (pachete separate fata-spate, am verificat de curiozitate). Nu exista tampenia asta ca nu se potrivesc. Au comandat aiurea sau au uitat sa le comande si acum incearca sa scape de masina ca le ocupa un loc in parcare. Sa iti dea in scris seful de service ca nu se potrivesc si sa scrie codul produsului pe foaie. Cu aia faci scandal la Dacia. Vorba colegului, daca nu-s in stare sa rezolve niste deflectoare s-ar putea sa ai surprize neplacute pe parcurs.
              Sistemul de fixare e acelasi (niste cleme metalice).
              Despre aparatorile de noroi s-a mai discutat, pe spate nu exista oficial, iar pe fata teoretic se potrivesc alea de Sandero, practic parca spusese cineva la vremea aia ca trebuie date gauri noi. De altfel in catalogul oficial de accesorii pentru Logan ele apar cu denumirea "Bavete faţă SANDERO".
              Aici e catalogul complet pentru Logan (sper sa ia linkul corect):

https://www.dacia.ro/accesorii/catalog-accesorii.html?bodyCode=LJI&phases.code=PHAS1&proj ectCode=XJF
              Scuze, dar cred ca "bavetele de Sandero" sunt in catalogul Logan "Protecții inferioare uși față și spate" COD 82 01 735 515. Eu ma refeream la aparatorile de noroi care se monteaza in spatele rotilor.

image.png​​

Comment

• Din ce văd în această poză, sunt modelul universal, "decupabil". Eu unul, aș prefera modelul care se mulează pe aripă /bară. Dar se pare că doar pentru față sunt, se potrivesc cele de Sandero 3,pe spate nu-s.

Comment

• drafir : stiu la ce te referi, dar nu. E pusa aiurea denumirea in catalogul online, cand te uiti la detalii scrie "Protecţie eficientă a părţii inferioare a cadrului lateral al vehiculului împotriva proiecţiilor de apă, noroi şi pietriş. Din termoplastic negru flexibil. Fără marcaje. Set de 2 apărători de noroi, dreapta şi stânga.".
                  Nu stiu de ce le-au trecut asa, mai ales ca si poza te induce in eroare si iti lasa impresia ca e vorba de protectiile de pe portiere.
                  Sunt curios ce vor monta, eu voiam aparatori de noroi fata-spate, dar nu am gasit niciodata in catalog. Poate or exista la dealeri si nu a facut Dacia update la catalogul online.

Comment

• Va salut domnilor. Am cumparat un sistem de camere video (fata-spate) si pentru a functiona permanent functia ,,supraveghere parcare,, trebuie alimentat din cutia de sigurante. Imi poate spune cineva cam cat ma costa instalarea profesionista incat sa nu afecteze garantia si daca factura emisa de un service autorizat este suficienta in acest scop? Multumesc anticipat.

Comment

• Atasat cateva capturi poate sunt de folos altor colegi de forum (pozarea si traseul cablurilor camerelor fata \spate se poate face foarte usor \frumos, insa importanta este alegerea sigurantelor pentru “+ACC” dupa contact fir galben si mai ales “+ BAT” permanent fir rosu, de evitat folosirea sigurantelor critice ale masinii ).
                      Attached Files

Comment

• Salut

Eu mi-am tras sigur cablul de la sigurante pentru alimentarea camerei . Pentru firul galben +ACC am am folosit siguranta F23 ( bricheta ) iar pentru firul rosu +BAT am folosit siguranta F56 ( claxon ) . Au trecut deja doi ani de cand am montat camera si nu am avut nici o problema nici pe instalatia electrica nici cu garantia masinii , masina trecand de mai multe ori prin service pentru revizii cat si pentru inlocuirea unor piese pe garantie
                        Attached Files

Comment

• (si eu mi-am montat singur camerele fata \spate, tot 70Mai, este destul de simplu\usor, trebuie doar putina grija si atentie, atata tot, nu mai am de ceva timp garantie la masina, fara cea mai mica problema tehnica)

Comment

• Dragilor, intamplarea face ca sistemul meu estre tot 70Mai(A800S). Nu ma indoiesc ca se monteaza usor, mai ales ca eu insumi sunt un mic minitecnicus insa asa cum am specificat, intrucat se intervine la cutia cu sigurante, garantat sunt probleme cu garantia si au mai am cativa ani pana expira.Incercam sa-mi fac o idee daca este mai rentabil sa decuplez firele de fiecare data cand ma duc la revizie sau sa montez sistemul la un service autorizat, cu factura si sa scap de emotii. De fapt de montat oricum o sa montez eu sistemul insa ma refer strict la legaturile din cutia de sigurante.

Comment

• Camerele de bord oficiale Renault se conectează la tabloul de bord - TdB - nu la tabloul de siguranțe - poți urma și tu aceiași cale - Îmbunătățiri - Logan/Sandero III 2020-2028 wiki (wikidot.com)
                              Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

• Multumesc tuturor. Cele bune.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google