Logan III - Accesorii

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Imi cer scuze, cred ca m-am exprimat gresit. Este vorba despre plasticaraia care se pune deasupra rotii, pe interiorul aripii. Logan Mk1 si 2 aveau sau daca nu aveau se puteau monta. Intr-adevar, aftermarket, dar se gaseau.
    Ideea e ca as fi preferat sa le cumpar direct de la fabricantul masinii, nu de pe site-uri din Rusia sau R. Moldova
    Attached Files

Comment

Originally posted by CatOlar View Post
      Imi cer scuze, cred ca m-am exprimat gresit.
      Te-am înțeles bine. La acel carenaj m-am referit și eu.

Originally posted by CatOlar View Post
      Intr-adevar, aftermarket, dar se gaseau.
      Ideea e ca as fi preferat sa le cumpar direct de la fabricantul masinii, nu de pe site-uri din Rusia sau R. Moldova
      Păi da, că asta va fi și problema, că dacă se vor face pentru alte piețe nu le vei găsi, sau dacă le vor face alții - neoficial - vor fi greu accesibile.
      Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

Dacia ne pune inventivitatea la incercare,practic loganul nu este terminat,ridicarea capotei de la portbagaj dezvaluie acest lucru (tabla goala si gaurile lasate acolo se vad oribil ). Unii dintre cumparatori vor trece cu vederea altii nu.De aceea scriu aceste randuri si va rog cei care ati reusit sa rezolvati aceasta problema pe care inginerii de la Dacia au lasat-o asa,sa puneti niste poze cu inventivitatea voastra.

Comment

În prima faza, am renunțat sa semnez documentele de primire a mașini, din aceiași cauză.. Ușa portbagajului rebuie să dai cu ia serios să se închidă. Am intervenit până la directorul shorumului. Degeaba. Același lucru se întâmplă cu toate de la Logan 3. Se invocă ca ușa portbagajului este f.usoara (lipsă capitonament). Deci trebuie să dai cu ia ferm. Stau și mă întreb, oare cât va tine acest "ferm".

Comment

Originally posted by giugiuc View Post
            Dacia ne pune inventivitatea la incercare,practic loganul nu este terminat,ridicarea capotei de la portbagaj dezvaluie acest lucru (tabla goala si gaurile lasate acolo se vad oribil ). Unii dintre cumparatori vor trece cu vederea altii nu.De aceea scriu aceste randuri si va rog cei care ati reusit sa rezolvati aceasta problema pe care inginerii de la Dacia au lasat-o asa,sa puneti niste poze cu inventivitatea voastra.
            Vorbesc in avans ( pentru ca voi avea masina abia prin iulie ) dar asta va fi printre primele ( si putinele ) bricolari pe care le voi face. Probabil o mocheta mai rigida, taiata la dimensiuni, fixata cu arici, pentru acces la cabluri.
            Asta si mocheta auto/pasla pe oalele din portbagaj. Capitonajul de fabrica e foita.

Comment

Originally posted by mnv View Post
              Ușa portbagajului rebuie să dai cu ia serios să se închidă. Am intervenit până la directorul shorumului. Degeaba. Același lucru se întâmplă cu toate de la Logan 3. Se invocă ca ușa portbagajului este f.usoara (lipsă capitonament). Deci trebuie să dai cu ia ferm. Stau și mă întreb, oare cât va tine acest "ferm".
              M-ai facut curios, fiindca ti-am citit postarea si fiindca eu n-am identificat problema asta desi am puțulit destul masinile din showroom. M-am dus special in showroom sa reverific treaba. Nu pot confirma ce spui tu. Usa se inchide la fel sau poate mai bine decat la Logan 1 si 2. Posibil sa fie de vina ceva reglaje la sistemul de inchidere la masina ta.
              Pe de alta parte, nu stiu ce intelegi prin "sa dai cu ea serios". E drept ca trebuie sa fii ferm cand inchizi (ca si la versiunile anterioare), pentru ca trebuie sa invingi rezistenta unui arc si apoi sa activezi sistemul acela de inchidere/blocare. Evident ca nu se va inchide ca sertarele alea bengoase (cu amortizare) de la mobila de bucatarie sau ca masinile dotate su sisteme sofisticate cu amortizoare si alte de-alea.

Si pe mine ma deranjeaza cel mai mult lipsa capitonajului portbagajului si a carenajelor la roti. Preferam sa-mi lipseasca masutele de pe scaunele din fata pentru locurile din spate, dar sa am carenaje... Aici Dacia greseste grav. Poate, cine stie, in viitor vor aparea pe piata ceva piese pentru a remedia aceste dobitocii ale lor.
              Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
              Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

Originally posted by mnv View Post
                Ușa portbagajului rebuie să dai cu ia serios să se închidă. ............ Se invocă ca ușa portbagajului este f.usoara (lipsă capitonament). Deci trebuie să dai cu ia ferm. Stau și mă întreb, oare cât va tine acest "ferm".
                Ușa portbagajului este ușoară, dar ea se închide foarte bine dacă o închizi mereu apăsând pe centrul ei (în dreptul emblemei) - dacă o apeși pe laterale, fiind ușoară și flexibilă încuietoarea nu se închide complet și sare înapoi.
                Deci nu e vorba de forță, ci de unghi.
                Îngreunarea ușii portbagajului cu capitonaje nu prea are cum să rigidizeze ușa astfel încât să poată fi împinsă și închisă de oriunde ai apăsa.
                Capitonajul va reduce zgomotul de tablă goală.
                Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

În privința camerei video auto, m-am hotărât, cred că VIOFO este ideală pentru Logănel. Părerea mea !?!
                  Dar mai întâi să vină mașina, grea tare așteptarea!
                  Camere video auto VIOFO la cel mai mic preț din lume!

Comment

Montarea unei camere video auto aftermarket se poate face tot la reprezentanta? Trebuie făcută acolo, sau se poate face și independent fără a pierde garanția?

Comment

N-ai nicio treaba cu garantia. Dashcam-ul este un accesoriu (detasabil chiar). Cablarea se face foarte usor. Depinde si de ce vrei.

Comment

Mie mi-au spus ca daca o alimentez permanent, de la siguranțe, se pierde garanția pe parte electrica daca montajul nu este realizat de un service autorizat.

Comment

Originally posted by ursamajor View Post
                          N-ai nicio treaba cu garantia. Dashcam-ul este un accesoriu (detasabil chiar). Cablarea se face foarte usor. Depinde si de ce vrei.
                          Daca o alimentezi de la priza, da.

Daca vrei alimentare permanenta atunci ai treaba cu garantia. Iar in acest caz poti monta doar o camera din lista de accesorii Dacia deoarece vine cu un manual oficial de montaj. Orice alta varianta poate sa duca la anularea garantiei (nu la o revizie oarecare/normala ci in cazul in care apare un defect si trebuie investigat de Dacia). Orice ar zice reprezentantele (verbal) aveti grija pe ce informatii va bazati.
                          I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

Alimentarea permanenta se face foarte simplu din sigurante si nu poate fi detectata de niciun mare meserias de la dacia. Sau poate e inchis ermetic si n-ai acces la panoul cu sigurante?
                            Ca solutie alternativa, unii le alimenteaza cu baterii standalone.

Comment

Pe actuala mașină (Logan 09 TCe/2013) am instalat MENAVRUS+cameră video față și spate, nimeni de la reprezentanță nu m-a întrebat ceva, chiar dacă am beneficiat de garanție! Dar dacă se fac montări care periclitează buna funcționare a autoturismului, este altă discuție!

Comment

https://www.blackboxmycar.com/pages/...e-hardwire-kit
                                Need help in hardwiring your dash cam? Check out our ultimate step-by-step guide on how to hardwire install your dash cam for maximum parking mode protection.

Iar cei ce doresc supraveghere permanenta (parking mode) trebuie sa inteleaga ca e nevoie sa circule zilnic cu masina, in cazul in care o leaga la bateria masinii.

Ca idee, de azi intr-o saptamana iese si masina mea din uzina. De-abia astept! Poate vine mai repede.
                                Last edited by ursamajor; 21 June 2021, 19:01.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google