Originally posted by andreybogdan
View Post
Logan III - Accesorii
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by DFA View PostUnde, cât a durat și cât a costat?
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by DFA View Post8201735449 - Renault Dashcam Pro H780.jpg
Am fost anunțat de Dacia că accesoriul 8201735449 - Renault Dashcam Pro - compatibilă cu senzor ploaie Logan/Sandero III (model FALCON H780 DASHCAM / DVR-H780-REN) se poate comanda la orice dealer Dacia - dacă dealerul nu colaborează să se sune la VC pentru a prelua cazul.
8201735449 - Renault Dashcam Pro - compatibilă cu senzor ploaie Logan/Sandero III (model FALCON H780 DASHCAM / DVR-H780-REN) - acest model suportă înregistrare video 1080p HDR @30fps sau SDR @60fps, poate fi controlată prin Bluetooth (nu exclusiv prin Wi-Fi, cum era K200), suportă atât Wi-Fi 2.4GHz cât și 5GHz, obiectivul are un unghi mai mic (139 grade) decât K200 dar nu mai deformează imaginea, senzorul optic este Sony iar procesorul grafic este Ambarella. La fel ca și K200, include receptor GPS, senzor de șoc care salvează automat evenimente și permite supravegherea mașinii încuiate dacă cineva o lovește prin trezirea camerei din Stand-By și salvarea evenimentului. Aplicația de control nu mai este cea anterioară (din 2018, care avea multe probleme de compatibilitate), ci Renault UltraCam, publicată în Aprilie 2021.Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.
- Likes 1
Comment
-
Găsești aici - https://tech-accessoires.renault.com...ediaId=1277272Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.
- Likes 2
Comment
-
Salutare tuturor!
Stie cineva ce dimensiuni au jantele flexwheel design Sorane de 15 cu care vine echipata versiunea Confort? Vreau sa cumpar jante de tabla si anvelope pentru iarna si am gasit informatii contradictorii pe net si pe forumuri.
In brosura cu accesorii pentru Logan 3 pe dacia.ro am gasit "Jantă Flex din oțel 6 J 15 4 40 - referinta 40 30 004 19R". Din ce inteleg este ET40. Este corect?
Conteaza daca janta pe care am cumparat-o (Logan 3 ET40 6J X 15H2 referinta 403003689R) are la caracteristici H sau H2?
De asemenea se pot folosi prezoanele de la jantele flexwheel pentru jantele de tabla?
Multumesc!Last edited by Sebastic; 25 October 2021, 10:51.
- Likes 3
Comment
-
Exista posibilitati de a face oglinda/oglinzile sa se incline in jos (spre bordura) cand masina e pusa in marsarier? "reverse tilt mirrors" parca se numeste functia.
La unele masini care nu au functia asta din fabrica se gasesc module aftermarket care fac posibil acest lucru, de asta intreb.
Pentru Sandero 3 momentan n-am gasit nimic... poate stiti voi ceva mi se pare foarte utila functia, mai ales ca m-am obisnuit cu ea de la vechea masina.
- Likes 1
Comment
-
Rog doua sfaturi.
Am eco-G-ul ,fara roata de rezerva.
Am cheie de roti si as vrea sa ii cumpar un cric(cat mai compact sa il pot avea in caz ca(am si curte unde am toate sculele necesare pentru alte interventii)).
Ce cric imi recomandati?
Sa caut unul de Dacia OEM? Ce cod de cric sa caut? Banuiesc ca oricare de Logan ar fi ok, nu?
Sau sa iau unul aftermarket? As prefera crocodil ,nu hidraulic( in forma de I)
2. Pentru portbagaj , exista vreo protectie de prag originala sau aftermarket pe care mi-o recomandati? Am vazut ca am atins vopseaua deja pe acolo.
Comment
-
1. Eu l-am păstrat pe cel de la Logan 1. I-am tăiat urechea cu care se "agăța" în întăritura pragului și e foarte bun.
2. Pragul de portbagaj interior (metalic) nu are nici o protecție originală - niște nemți fabrică așa ceva - https://www.lzparts.de/dacia/sandero...enschutz-innen. Probabil va apare și pe la ruși. Protecție originală există doar pentru pragul exterior - cel format de spoiler.Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.
- Likes 1
Comment
-
Comment