Logan III - Accesorii

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Le are tata, i le-au montat la reprezentanta. Sunt subtiri si stau "largi" si pe scaune si pe bancheta. Nu stiu daca nu se potrivesc pentru ca nu le-a montat bine Dorel, daca elasticele sunt foarte proaste si risca sa se rupa daca le strangea bine...dar chiar nu merita banii aia. Lui i-au luat 800 de lei cu tot cu montaj daca imi amintesc bine.
    Edit: am cautat poza trimisa atunci de dealer, 635 de lei au fost husele anul trecut cu montaj inclus.
    Last edited by bmwh548; 23 September 2024, 16:06.

Comment

• Originally posted by catelullego View Post
      Aftermarket am mai gasit "HUSE AUTO MTN" pe Facebook.
      Astea sunt mult mai bine făcute și stau mai bine pe scaun decât cele OEM.
      Plus că le poți personaliza cum vrei tu.
      Alea OEM sunt cam depresiv de monotone.
      Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

• Fara o legatura directa cu topicul am observat ca pe modelele noi cu MediaNav a disparut al doilea port USB din consola centrala fata si am impresia ca a fost mutat in consola pentru scaunele din spate. Cel putin asa se vede din prezentarea dinamica de pe site.

Comment

• Eftenaciune prietene coleg, scade costul, se bucura la o mufa usb mai putin costa.

Comment

• modulul USB de jos ar fi mutat, nu scos..., deci NU e o reducere de cost...
            Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google