Logan III - Accesorii

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Le are tata, i le-au montat la reprezentanta. Sunt subtiri si stau "largi" si pe scaune si pe bancheta. Nu stiu daca nu se potrivesc pentru ca nu le-a montat bine Dorel, daca elasticele sunt foarte proaste si risca sa se rupa daca le strangea bine...dar chiar nu merita banii aia. Lui i-au luat 800 de lei cu tot cu montaj daca imi amintesc bine.
    Edit: am cautat poza trimisa atunci de dealer, 635 de lei au fost husele anul trecut cu montaj inclus.
    Last edited by bmwh548; 23 September 2024, 16:06.

Comment

• Originally posted by catelullego View Post
      Aftermarket am mai gasit "HUSE AUTO MTN" pe Facebook.
      Astea sunt mult mai bine făcute și stau mai bine pe scaun decât cele OEM.
      Plus că le poți personaliza cum vrei tu.
      Alea OEM sunt cam depresiv de monotone.
      Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

• Fara o legatura directa cu topicul am observat ca pe modelele noi cu MediaNav a disparut al doilea port USB din consola centrala fata si am impresia ca a fost mutat in consola pentru scaunele din spate. Cel putin asa se vede din prezentarea dinamica de pe site.

Comment

• Eftenaciune prietene coleg, scade costul, se bucura la o mufa usb mai putin costa.

Comment

• modulul USB de jos ar fi mutat, nu scos..., deci NU e o reducere de cost...
            Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

• Salutare. Am si eu un jogger din 2022, nu are mufa usb in consola centrala langa cea de bricheta. Vreau sa ii montez o mufa usb si un buton de control tractiune. ma puteti ajuta cu un cod la suportul din bord si la butonul control tractiune? Atasata este o poza informativa de ce am nevoie. Modulul USB are acelasi cod si cel din bord sus langa navi si cel de jos din consola? Multumesc.
              Attached Files
              Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• Salut, detalii despre al doilea modul USB se gasesc si aici: http://logan3wiki.wikidot.com/wiki:imbunatatiri#toc2
                sau aici: http://logan3wiki.wikidot.com/wiki:imbunatatiri#toc13

Comment

• Originally posted by vyp75 View Post
                  .... ma puteti ajuta cu un cod la suportul din bord si la butonul control tractiune? .....
                  Pe lângă ce a răspuns Gil vezi și aici - Îmbunătățiri - Logan/Sandero III 2020-2028 wiki

Comment

• Am vazut si eu postarile acelea, ma intereseaza daca stiti cumva coduri pentru pies e sa pot comanda suportul si butonul de control tractiune.
                    Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• Daca ai vazut "postarile acelea" intreb si eu doar din curiozitate: codurile de piese 251458074R pentru butonul extended grip si 969124273R pentru ornament consola (sau 280239782R​ pentru modulul priza USB) NU sunt bune pentru masina ta, cablajul exista si activarea functiei in ABS\ABR se poate face?
                      Last edited by Gil26; 1 week ago.

Comment

• Iar cu ultima parte la asta m-am referit:
                        Attached Files

Comment

• Si citez tot din "postarile acelea" de pe pagina de Wiki a colegului DFA (cu sublinierile de rigoare):

5. Extended Grip - adăugare buton, cablaj și activat funcție - nu este posibilă decât dacă mașina are o versiune mai nouă de ECU ABS - care nu e prezentă pe modelele 2020-2021-2022 ci pe modelele de Sandero III Stepway sau Jogger fabricate în 2023 (Logan III pare să nu suporte) - mai întâi trebuie verificată prezența noii versiuni, înainte de orice altceva;

Comment

• Originally posted by Gil26 View Post
                            Si citez tot din "postarile acelea" de pe pagina de Wiki a colegului DFA (cu sublinierile de rigoare):

Mersi de info, sincer am citit de 10 ori wiki su nu am vazut codurile, o sa ma uit pe jogger sa vad daca am cablajul, e facuta pentru export deci posibil sa exista.

Comment

• Va salut si Craciun fericit!
                              Aveti idee de un cod pentru capacelul ce acopera surubul din consola centrala, mai jos de schimbator, in suportul acela de pahare?
                              Merci anticipat!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google