Logan III - Accesorii

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multumesc mult.
    Intrebam in ideea in care ochiometric, dopul acela pare mai mare decat cel din portiera..dar o sa fac o proba concreta.
    Apreciez!

Comment

• Actualizare: am comandat dopurile de astupare a suruburilor din portiera dupa cod, sunt mult mai mici fata de dopul din consola centrala. O idee cu ce as putea acoperi acolo?

Comment

• Un dop facut la o imprimanta 3D

Comment

• Multumesc de idee!

Comment

• Am luat de pe Amazon niste covorase de cauciuc pentru compartimentele de depozitare. Merg si la Logan 3, sunt de fapt pentru Sandero 3. Reduc alunecarea obiectelor, zdranganit si murdarie. Cautam de fapt doar ceva pentru compartimentul din bord dar sunt utile toate. Au venit in 3 zile, livrare Fan Courier.

Comment

• Le găsești și pe AliExpress - mai ieftine și posibil chiar și cu transport gratuit... https://www.aliexpress.com/item/1005005843771197.html
              Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

• Mi-am comandat niste stergatoare de pe aliexpress, datorita faptului ca sunt in republica, nu am gasit ceva dedicat inca. Pretul este $4 si livrarea $13. Vin impachetate foarte bine. Cauciucul pare ok, deja timpul va arata. Cu apa sterg fara zgomote, insa cand picaturile sunt pe terminate scartaie un pic. Nimic critic pentru mine. Cele OEM din 2021 au tinut 3 ani. Dau cu solutie hidrofoba pentru parbriz si le folosesc putin in general.
                Attached Files
                Last edited by asitaka; 12 hours ago.
                Să ne țină turbinele!

Comment

• dacă fac zgomot înseamnă că brațul mașinii sau prinderea lor pe braț e strâmbă - și brațul ar trebui reglat (nu poți regla prinderea) - reglarea brațului se face prin strâmbare... - FAQ - Siguranță - Logan/Sandero III 2020-2028 wiki

DAR - dacă cu lamelele OEM sau Valeo/Bosch NU fac zgomot atunci nu-ți recomand să strâmbi brațele pentru niște lamele de joasă calitate...
                  Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google