Noi nu mai citim asterixuri, e prea mic scrisul, contează doar ce e scris cu font de +48 și Bold...
Cat costa revizia la Logan 3?
Collapse
X
-
sa mai dau si eu una amuzanta
Am fost sa schimb chederele pleznite (seria 3) las masina, ma suna dupa aproape 2 ore sa imi spuna ca nu stiu ce a venit stramb si nu le pot monta (2 ore a durat sa vada asta)
Bonus la ziua mea pierduta (luat liber + orele pe drum) observ azi (dupa aproape o saptamana, aici eu vinovat) ca oamenii s-au "servit" din porbagajul meu cu cricul, respectiv kitul de reparatie ( redresorul ala venit de la dacia) Romania/Dacia... o minunatie
Nu dau nume, pentru ca momentan se verifica pe camere si sa nu fie ala de se bucura de ele acum, prezent pe forumul asta... Revin cu update. O sa ii fac personal o poza (daca reusesc sa il vada pe camera) sa il prezint si aici, sa il stie lumea
- Likes 5
Comment
-
-
Până în Mai-Iunie 2022 cricul a fost standard pe motorizările 1.0 TCe 65/90. Pe ECO-G 100 nu s-a inclus niciodată cricul.
Din Mai-Iunie 2022 s-a introdus in standard kit-ul de pană iar roata de rezerva este pe lista de optionale pentru 150€ (valabil pentru toate motorizarile nu doar pt. cele cu GPL cum era pana atunci);
Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.
- Likes 4
Comment
-
Am facut revizia la 30000km , cost cu piesele lor 1060lei. Filtre set complet , ulei ,fara bujii. Mi-a schimbat si senzorul de gaz cu toate ca nu am avut nicio problema.A facut ceva si la calculator , cred ca resoftare. Pare mai puturos ramane de vazut/ Filtrul de stare lichida curat ca lacrima. Folosesc cand alimentez un mustuc cu prefiltru din material sinterizat.
- Likes 4
Comment
-
ieri am făcut la Constanța revizia nr. 2 la 31000 km, SS3 ECO-G. Am 3 revizii incluse deci nu am plătit nimic dar primesc devizul, costa 1800 de lei.
Au schimbat:
-filtru și ulei motor
-filtru aer
-filtru habitaclu
-filtrele de gaz
-bujii
Menționez că nu am avut probleme cu senzorul GPL, nu a fost schimbat și nu am fost chemat pentru schimbare preventivă cum parcă citisem pe undeva pe net.
Uleiul care l-au pus de data asta a fost Texaco RN17 și nu Castrol cum au pus la revizia 1 în același service.
O fi bine o fi rău...mai am o revizie ”moca” și apoi oi vedea. Sincer mi-e frică de revizia 4 la câte văd că se schimbă atunci )) Oare cât poate costa !?
- Likes 1
Comment
Comment