If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu ai platit nimic acum, dar le-ai platit cand ai luat masina prin IFN-ul lor (Mobilize Financial Services, denumire sub care opereaza RCI Leasing Romania IFN SA). Nu e ca si cum sunt realmente gratis.
Misto. Ulei, filtre si bujii = 360 de euro. Super pret.
Ar fi bine să fie așa, mie teamă că va fi dublu. Păi la câte chestii sunt în plus, dacă asta de acum fu 1800 de lei, în niciun caz nu voi ieși la 2500 de lei. Mă rog, mai e până atunci, când voi intra în anul respectiv o să aflu de la alții care au luat mașina mai înainte decât mine despre costul acelei revizii.
Va salut. Din anul 2022 luna iunie sunt posesor de Logan 3 fara GPL. In luna iunie 2023 am facut revizia de 1 an, 17000km. A fost schimbat uleiul, filtrul de ulei si filtru de aer.
Astazi am 28400km si am urmarit acel tabel cu reviziile. Pot sa procedez la revizia nr.2 tot in luna iunie anul 2024, sau daca ating 30000km in luna aceasta sau ian.2024 trebuie obligatoriu sa fac aceasta revizie?
Mașina are 2 tipuri de revizii - de timp (an) și km (30k, 60k, 120k).
Ambele tipuri de revizii trebuiesc îndeplinite dacă rulajul tău e sub 30k/an.
Deci vei face atât revizii anuale cât și câte o revizie separată la fiecare 30k.
Deci dacă revizia de 30k pică în Ianuarie 2024 o faci atunci - apoi în Iunie 2024 o faci pe cea anuală - ș.a.m.d. - atenție la piesele care se schimbă la 2 ani, la 4 ani, înainte să atingi 60k, 120k, etc.
Dacă rulezi mai mult de 30k/an atunci se fac în loc de revizii anuale revizii la km (dar din când în când vei avea și revizii legate de ce se schimbă în timp, nu doar ce se schimbă la km - adică cele 2 tipuri de revizii își schimbă locul în calendarul de revizii periodice ale mașinii).
Daca mesajul nu este in sectiunea corecta, va rog sa imi spuneti si modific. Am cumparat un Logan 3 Expression ECO-G prin intermediul Mobilize Financial Services. Mentionez ca este prima masina cumparata de nou. Am luat masina sa fie folosita in sistem de ride-sharing. Am verificat putin prin documentatie si nu spune nimic de revizii, nici daca sunt asigurate de ei (sa nu platesc eu) sau unde ar trebui facute. Masina fiind noua intentionez sa efectuez reviziile la shop-urile Dacia ca sa fie totul in regula si masina sa aiba garantia activa. Astept un raspuns din partea lor pe partea asta. Am citit si raspunsurile anterioare, doar ceva ma nedumereste. Revizia la instalatia GPL la ce interval trebuie facuta si care ar fi costul aproximativ pentru aceasta?
Reviziile se platesc, a postat DFA un grafic mai sus. Cred ca ar trebui sa verifici daca se onoreaza garantia in cazul in care masina efectueaza activitati de transport si nu s-a mentionat aspectul asta.
Acest aspect s-a comunicat si stabilit scris din primul moment, dar astept un raspuns din partea celor de la Dacia sa imi spuna exact ce si cum, ca sa stiu la ce sa ma astept.
Ar trebui sa existe o hartiuta aditionala cu intervalul exact pentru revizii si ce anume se schimba/verifica. La mine este una anexata certificatului de garantie, am gasit dupa ce am postat, dar vad ca am uitat sa mai modific postarea.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment