Este foarte bun filtrul de la mann. Incape si intră usor in locasul lui. Eu numai acest tip de filtru folosesc lacLogan SLprestige , 2019.
Cat costa revizia la Logan 3?
Collapse
X
-
Originally posted by catelullego View PostA montat cineva FP 22 011 (filtru habitaclu) de la MANN?
Ca marime pare similar cu cel OE de pe masina (l-am dat jos cu cateva luni in urma sa-l verific si sa-l curat), insa asta este foarte rigid, mi-e teama ca n-o sa mearga indoit pentru a-l putea baga.Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.
- Likes 2
Comment
-
Voi ati desfacut singuri capacul asta de la filtru? Mi-am bagat putin nasul sub bord si mie imi este imposibil sa inteleg cum poti sa il desfaci fara sa mai scoti ceva de acolo. Mi se pare ca sunt 2 variante:
1. Stii pe de rost cum sa bagi surubelnita ca sa desfaci surubul vizibil(pe net vazusem ca sunt 2 la Logan 2, aici numai 1). Partea marcata cu patrat(e o teava ceva) blocheaza campul vizual catre capacul filtrului de habitaclu.
2. Ori se mai desface ceva din bord.
Attached Files
Comment
-
Originally posted by DFA View Post
Este perfect compatibil - dar e absolut firesc să fie rigid pentru că țesătura nu e simplă, are un strat de cărbune și e impregnat cu polifenoli.
Suruburile merg desfacute si cu o tubulara de 5.5mm (cred), 6mm e prea mare iar 5mm nu intra.
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by Bonzo_Madrid View PostVoi ati desfacut singuri capacul asta de la filtru? Mi-am bagat putin nasul sub bord si mie imi este imposibil sa inteleg cum poti sa il desfaci fara sa mai scoti ceva de acolo. Mi se pare ca sunt 2 variante:
1. Stii pe de rost cum sa bagi surubelnita ca sa desfaci surubul vizibil(pe net vazusem ca sunt 2 la Logan 2, aici numai 1). Partea marcata cu patrat(e o teava ceva) blocheaza campul vizual catre capacul filtrului de habitaclu.
2. Ori se mai desface ceva din bord.
Atentie la cleme cand tragi de ele, sunt fragile, iar un capac nou costa ~128lei (272769693R).
- Likes 2
Comment
-
Fisa de intretinere si garantie zice așa: filtrul de aer si de habitaclu se schimbă la 2 ani SAU la fiecare 30.000km - care intervine primul - NU la 40.000km...Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.
- Likes 1
Comment
-
Trebuie schimbate la 30000km, eu am in acest moment 15.450 si la revizia de un an:- Înlocuire filtru de ulei
- Golire ulei de motor
- Revizie Dacia
- Înlocuire filtru de stare gazoasă, inclusiv verificare scurgeri la sistemul GPL
- Control filtru cabină (la solicitarea clientului
- Înlocuire filtru de aer
- Înlocuire bujii de aprindere
- Înlocuire filtru habitaclu
Comment
-
Originally posted by Bonzo_Madrid View PostVoi ati desfacut singuri capacul asta de la filtru? Mi-am bagat putin nasul sub bord si mie imi este imposibil sa inteleg cum poti sa il desfaci fara sa mai scoti ceva de acolo. Mi se pare ca sunt 2 variante:
2. Ori se mai desface ceva din bord.Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.
- Likes 2
Comment
-
Originally posted by DFA View PostFisa de intretinere si garantie zice așa: filtrul de aer si de habitaclu se schimbă la 2 ani SAU la fiecare 30.000km - care intervine primul - NU la 40.000km...
Comment
-
Nu trebuie să te iei după service - faci programare la momentul adecvat și ceri execuția reviziei în acord cu "Fisa de intretinere si garantie".Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.
Comment
Comment