1.0 tce cvt

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

În service se roagă în fiecare dimineață pe covorașul roșu să dea numai de probleme software!
    Nu ți-au cerut și o lumânare?
    Probabil încă nu era terminată cealaltă...
    Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

Huh?
      Important e ca nu s-a mai repetat comportamentul de atunci, practic masina a mers perfect, mai putin, stii tu, chestia cu AC-ul care face gheata sau ce dreaq o face, de nu mai baga aer rece in habitaclu.
      Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
      Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

Glumeam și eu - că ei speră să dea numai peste probleme ușoare - click, click, next, click, OK...
        Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

Sunt depasiti, saracii. Dintr-un electician nu faci peste noapte informatician, sa stie sa lucreze in cod masina. Cel putin, asa avem aici la BR, la reprezentanta APAN.
          Din ce-am vazut eu aici, se logheaza la uzina, iar flacaii de-acolo scotocesc prin softuri... cum ar veni, asta de-aici doar le tine lumanarea, ca vorbisi de ele (apropo de banc, vezi mai jos). Cre'ca astia nu prea tin bine lumanarea!!!

PS: Sir făcea dragoste cu Lady. John ţinea lumânarea. După 15 minute Sir:
          – Lady, eşti mulţumită?
          – Nu, Sir.
          John ţinea în continuare lumânarea. După alte 15 minute:
          – Lady, eşti mulţumită?
          – Nu, Sir.
          John ţinea în continuare lumânarea. Tot aşa până ce Sir oboseşte şi schimbă locul cu John. După 5 min. Lady urlă că este mulţumită. La care Sir:
          – Vezi John cum se ţine lumânarea.
          Last edited by ursamajor; 15 November 2021, 19:04.
          Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
          Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

Salutare!
            Deocamdată am un Logan MCV cu motor de 1.6 16v benzină, dar m-am gândit la un upgrade. Aât din cauză că trebuie să bag niște bani în ea (acumulator, amortizoare spate, distribuție), cât și din cauza unei operații la piciorul stâng care nu prea îmi mai permite să apăs ambreiajul, mai ales în aglomerația din București.
            Sunt programat să-mi iau un Sandero Stepway cu cutie CVT. Acum aștept programul rabla.
            Promit că după ce o iau revin cu review cât pot de detaliat.

Comment

Personal nu ți-aș recomanda să iei CVT... - eventual așteaptă facelift-ul din Oct 2025 și iei o automată cu dublu-ambreiaj de Crăciun...

Dar dacă ești un pic masochist și ai de dat bani pe întreținere și reparații CVT - atunci e ok, o reparație capitală este 2-3.000 €, o revizie periodică este 300 € - Info - Transmisii / Cutii de viteze - Logan/Sandero III 2020-2028 wiki

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google