Logan III: Media Nav / Media Display / Media Control

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• RESET-ul care are loc la încuierea mașinii + intrarea în SLEEP (după 15-20 minute) are efecte magice la Logan/Sandero III...
    O groază de ciudățenii se rezolvă astfel!
    Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

• Originally posted by DFA View Post
      RESET-ul c are efecte magice la Logan/Sandero III...
      E ca o cura la Amara!

Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
      Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

• Salutare tuturor, ma confrunt cu o problema la medianav la care sper sa gasesc un raspuns aici, mai exact de curand am intrat in posesia unui jogger care a venit din fabrica cu soft 6.0.9.7 pe el. Medianav care la configurarea masinii specifica ca vine si cu conectare wi-fi. Din ce am dedus din diferite forumuri, este ca odata cu versiunea 6.0.9.7 au oprit funtia de wifi pe medianav (nu stiu ce punct in legislatie nu le mai permite). Exista vreo metoda ca sa se faca rollback la soft la o versiune anterioara care sa aibe si optiunile de wi-fi? Daca da cum as putea face asta?

Comment

• După aplicația care îți instalează mai mult RAM acum urmează și aplicația care îți instalează wifi...
          Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• Salutare unde as putea găsi codul de radio ,lam cautat prin toate documentele de la masina și nu lam gasit

Comment

• In manualul navigatiei este trecut de mana

Comment

• oare o sa primim si noi interfata aia noua de la tableta? sau ramanem cu asta de zici ca e facuta de un copil cu adhd in paint?

Comment

• Unde ati vazut voi cod la navigatia de pe generatia trei? Nu exista asa ceva.

Comment

• Originally posted by Alex489 View Post
                    ....Medianav care la configurarea masinii specifica ca vine si cu conectare wi-fi. .....
                    Din Aprilie 2022 Media Nav cu Wi-Fi 5G nu mai este disponibil din cauza crizei de componente electronice - pe mașină se montează Media Display cu navigație activată, 6 difuzoare și 2 porturi USB - evident fără Wi-Fi 5G...
                    Dacia a modificat fișa de produs și configuratorul (da, a existat o perioadă când nu erau sincronizate cu realitatea) dar nu toți dealerii comunică ce trebuie clienților - sau habar nu au...

Prin urmare, configurarea reală a mașinii NU INCLUDE WI-FI!

Originally posted by Alex489 View Post
                    .......Din ce am dedus din diferite forumuri, este ca odata cu versiunea 6.0.9.7 au oprit funtia de wifi pe medianav (nu stiu ce punct in legislatie nu le mai permite). .....
                    6.0.9.7 e versiunea care permite Media Display cu navigație activată, FĂRĂ WI-FI.
                    Nu e vorba de nici o legislație..., nu știu cine inventează prostiile astea...., pur și simplu interfața Wi-Fi 5G lipsește din unitatea multimedia!

Originally posted by Alex489 View Post
                    ...... Exista vreo metoda ca sa se faca rollback la soft la o versiune anterioara care sa aibe si optiunile de wi-fi? Daca da cum as putea face asta?....

​La Media Nav cu Wi-Fi, placa electronică din spatele ecranului conține un chip cu o interfață combinată de Bluetooth+Wi-Fi 5G.
                    La Media Display, placa electronică din spatele ecranului conține un chip cu o singură interfață, pentru Bluetooth.

Nu ai ce să faci, nu ai cum să activezi Wi-Fi 5G, nu se găsesc plăcile cu Bluetooth+Wi-Fi 5G, iar dacă înlocuiești TOATĂ unitatea multimedia cu una din dezmembrări, de exemplu, nu va funcționa deoarece sunt împerecheate cu VIN-ul mașinii pe care a fost montată în fabrică.

Ai nevoie de o unitate Media Nav cu Wi-Fi virgină, DECI NOU-NOUȚĂ, pe care o împerechezi cu mașina ta. Și nu e ieftină și nici ușor de găsit...
                    Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

• Originally posted by mecanicosu View Post
                      Salutare unde as putea găsi codul de radio ,lam cautat prin toate documentele de la masina și nu lam gasit
                      Media Nav/Display nu au nevoie de cod antifurt, deoarece sunt împerecheate cu VIN-ul mașinii pe care a fost montată în fabrică. Le-ai scos de pe mașină..., au murit...

Comment

• Originally posted by Mihai2k4 View Post
                        oare o sa primim si noi interfata aia noua de la tableta? sau ramanem cu asta de zici ca e facuta de un copil cu adhd in paint?
                        Adica asta?
                        Si eu ma intrebam... ma seaca bug-urile, nerecunosterea stick-ului, functia redare aleatorie si schimbarea melodiei la oprirea motorului.

Screenshot 2022-10-25 202135.png

Comment

• Nu vă așteptați la minuni, este doar fw 6.0.9.7 cu o nouă temă coloristică - în conformitate cu noua identitate comercială, cel mai probabil va fi fw 6.0.9.8

Comment

• ​​​​​​daymaker ​ da, aia.

DFA​ Nu ma deranjeaza bug-urile. Ascult strict deezer/spotify. Insa arata mai periata, mai de bun gust, fata de mizeria actuala

Comment

• Intampin următoarea problema.
                              2 telefoane cu 2 conturi google diferite.
                              Galaxy A51 si A71.
                              Pe A71 funcționează comenzile vocale AA, pe A51 primesc mesajul sonor "sorry somenthing went wrong"
                              Am resetat aplicatia de pe telefon Android Auto refacut conexiunea cu masina si nicio schimbare.
                              Sa fie problema de cont google sau de telefon?
                              Ma gândesc sa aduc telefonul la setarile din fabrica, dar ma gândesc ca sa nu ii dau degeaba..

Comment

• Eu primesc acel mesaj daca incerc sa folosesc comenzile vocale fara sa-mi dau seama ca telefonul nu e legat la internet (am intrat in zona fara 4G - pe Digi 3G merge atat de prost incat poti spune ca nu exista pentru date)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google