Logan III: Media Nav / Media Display / Media Control

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Media Nav v6.0.10.2 (ultima versiune cred), cu Android Auto v10.4.633624 (din Sept. 15/2023, ultima versiune pe S8+) face figuri: nu apare taskbarul.

Am dat downgrade la AA cu 2 versiuni in jos si la fel face... n-am idee ce versiune am avut inainte sa fac astazi update.

Ma puteti ajuta cu o versiune de AA functionala?

Multumesc!
    Attached Files

Comment

• Ai încercat, în ordine?

1. system restart unitate multimedia? - (se atinge butonul ON/OFF timp de 5 secunde, apare un mesaj ("Sistemul va fi resetat în 10 secunde, au rămas X secunde" [OK / Anulare]) , confirmați că doriți resetarea sistemului - atingeți OK și un Reboot pentru telefon
      2. reset la valori din fabrică unitate multimedia?
      3. deconectare baterie 12V? - http://logan3wiki.wikidot.com/wiki:c...corect-bateria
      Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

• Am incercat tot mai putin pct.3... Am facut update la o versiune mai noua de Android (13, ROM custom) si merge ok.

Aparent AA v10.4.xyz e destul de buggy, am mai gasit cateva postari recente cu fix aceeasi problema pe Android 10/11.

Am folosit astazi CarPlay ca alternativa la AA, cel putin de 2 ori mai fluid, cand rotesti de rotita de langa volan sa schimbi melodia, schimbarea se face instant, atat in UI cat si in boxe.

Comment

• Am un SS3 cu MediaNav cu wifi (septembrie 2021).
          Mă bate gândul să-mi schimb telefonul, am acum un S10.
          Nu sunt hotărât ce tel să iau, sunt în documentare momentan, aștept BF/sărbători. Din gama samsung aș merge pe S23 plus care bănuiesc că nu are probleme de conectare AA. Dar am în atenție și modelele:
          Xiaomi 13
          Honor Magic5 Pro
          Motorola Edge 40 Pro
          Deține cineva vreunu din aceste telefoane, sau ceva apropiat lor și poate spune dacă conectarea cu mașina merge ok ? Eu folosesc numai conectare wifi. Doar în concediu folosesc priza usb de jos pentru încărcare.
          Nu m-ar deranja să știu și despre alte modele decât cele de sus, în special cele care nu merg sau fac figuri. De exemplu telefoanele Huawei, cele fără GMS, se pot folosi ?

Comment

• Motorola Edge 40 (nu Pro) funcționează perfect cu fw 6.0.9.6 pe un Media Nav cu Wi-Fi
            Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

• Originally posted by x_dadu View Post
              Am un SS3 cu MediaNav cu wifi (septembrie 2021).
              Mă bate gândul să-mi schimb telefonul, am acum un S10.
              Nu sunt hotărât ce tel să iau, sunt în documentare momentan, aștept BF/sărbători. Din gama samsung aș merge pe S23 plus care bănuiesc că nu are probleme de conectare AA. Dar am în atenție și modelele:
              Xiaomi 13
              Honor Magic5 Pro
              Motorola Edge 40 Pro
              Deține cineva vreunu din aceste telefoane, sau ceva apropiat lor și poate spune dacă conectarea cu mașina merge ok ? Eu folosesc numai conectare wifi. Doar în concediu folosesc priza usb de jos pentru încărcare.
              Nu m-ar deranja să știu și despre alte modele decât cele de sus, în special cele care nu merg sau fac figuri. De exemplu telefoanele Huawei, cele fără GMS, se pot folosi ?
              Am eu S23 si se deconecteaza in continuu de la Media Display. Nu stiu ce are din martie a inceput si la fel face la fiecare drum lung. Am schimbat la cabluri de m-am saturat.

Comment

• Am A34 si Navi cu Wi-Fi. A trebuit sa scot telefonul din modul ECO pentru ca ma atentiona din 5 in 5 minute ca are conexiune slaba pe wi-fi indiferent in ce loc tineam telefonul.

Comment

• Stiti cumva daca la Media Display se face update? Miercuri o duc la revizie pentru senzorul de gaz si vream sa le zic si de chestia asta. Ideea este ca nu i-am dat de cap de ce mi se tot deconecteaza AA de la ea nici acum. La fiecare drum aleator, dupa cateva minute sau ore se deconecteaza. As fi vrut sa le cer sa imi faca update la softul tabletei poate se rezolva ceva.

Comment

• lucrula sta il faci tu acasa, cu : https://dacia.welcome.naviextras.com...update-toolbox cu aplicatia de pe telefon, nu merge, am incercat 2,3 telefoane, nu gaseste masina.

Comment

• Originally posted by Bonzo_Madrid View Post
                      Stiti cumva daca la Media Display se face update?
                      Da, la Media Display se face în service Dacia, cu CLiP-ul.

Sau îți convertești Display la Nav și îți faci singur actualizările. ;)

Dar să nu te aștepți la minuni - versiunile mai noi de fw nu prea sunt cunoscute că rezolvă aceste deconectări.
                      Ele au în general ALTE cauze, mai mult de origine hardware, decât software...

Vezi pe Wiki - http://logan3wiki.wikidot.com/wiki:p...ultimedia#toc1
                      Last edited by DFA; 7 November 2023, 11:30.

Comment

• Originally posted by Mihai2k4 View Post
                        lucrula sta il faci tu acasa,
                        La Media Display nu se poate face acasă.

Doar la Nav.

Comment

• corect. n-am citit complet

Comment

• Nu au facut update. Au zis ca la ei, nu se poate.

Comment

• Nu au vrut, nu că nu se poate...

Comment

• Media display-ul se poate actualiza cu fisierul upgrade.lgu copiat pe un alt stick de pe cel facut de programul Naviextras, inainte sa fie instalat in Medianav.

Deconectarile vor fi remediate cu un nou port USB ce ar trebui sa fie disponibil "in curand". Are aceeasi referinta ca cel vechi.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google