Logan III: Media Nav / Media Display / Media Control

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Te referi la fw 6.0.12.2 / 6.0.12.2.1166_r2 ????

- rezolvă recepția DAB+, care funcționa doar când vroia unitatea, sau deloc…

Informații și date utile - Multimedia - Logan/Sandero III 2020-2028 wiki (wikidot.com)
    Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

• da, 6.0.12.2 asa mare update doar pentru lucrul ala?

Comment

• aia e doar ce se știe...
        Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

• cred ca e primul (daca nu ma insel) cu doi pasi . bine ca n-am scos stick-ul. am crezut ca se blocase.

Comment

• Originally posted by ursamajor View Post
            La harburile noastre din 2021 a mai aparut vreun update de la 6.0.9.6?
            ???

Care e treaba cu MICOM?
            Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
            Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

• Incerc sa raspund la intrebarea aceasta: pentru versiunile 6.0.9.x si eu am oferit cateva coduri de acces MICOM, insa incepand cu 6.0.10.2 (inclusiv ultima 6.0.12.2.1166_r2) s-a restrictionat accesul in Test Menu din MICOM, deci nu se mai poate intra (sau ma rog se poate dar cu mult mai mult timp, efort si cunostinte).
              Dar cei de la Dacia NU au facut “mare branza, mare cascaval” cu asta (ex eu am accesat doar de doua ori MICOM la masina din semnatura, in rest am folosit diagnoza), inloc sa rezolve numeroasele probleme prezente la acest model ale unitatilor MediaNav\Display ei s-au tot facut ca muncesc dupa dictonul “work HARD not smart” si in zadar, scotand versiuni dupa versiuni (unele chiar mai rele ca precedentele) pe banda rulanta, apoi au introdus si “secretoMANIA” asta. Pentru ca oricum nu este neaparata nevoie sa se intre in MICOM, acelasi lucru (ba chiar mai bine) se poate face via diagnoza, desigur trecand de “poarta” SGW (iar pe net au aparut de multa vreme cateva solutii destul de “elegante” pentru a face asta).
              Last edited by Gil26; 2 weeks ago.

Comment

• Si un mic “update”: pe cunoscutul forum francez a aparut un patch dezvoltat de acei useri care au oferit foarte multe solutii pentru toate unitatile MediaNav (egal de generatie \versiune) pentru intarea in MICOM Test si la versiunile x.0.10.2.
                Acum baietii de la Dacia au iar “de lucru” , trebuie sa mai “nascoceasca” ceva si pentru asta, sa mai scoata cateva alte versiuni “pe banda rulanta” (la care desigur va aparea si “antidotul”)

Comment

• Salut .
                  Deja au "nascocit" ceva : sunt 3 versiuni mai noi de soft la care nu se mai poate intra in MICOM :MN4 x.0.11.3.1158_r3​ , MN4 x.0.11.4.1160​ si MN4 x.0.12.2.1166

Comment

• Putintica rabdare, vor apare "solutii" si la astea
                    (si repet ca MICOM Test nu este "mare branza", mult mai "elegant" este via diagnoza)

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google