If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Logan III: Media Nav / Media Display / Media Control
Incerc sa raspund la intrebarea aceasta: pentru versiunile 6.0.9.x si eu am oferit cateva coduri de acces MICOM, insa incepand cu 6.0.10.2 (inclusiv ultima 6.0.12.2.1166_r2) s-a restrictionat accesul in Test Menu din MICOM, deci nu se mai poate intra (sau ma rog se poate dar cu mult mai mult timp, efort si cunostinte). Dar cei de la Dacia NU au facut “mare branza, mare cascaval” cu asta (ex eu am accesat doar de doua ori MICOM la masina din semnatura, in rest am folosit diagnoza), inloc sa rezolve numeroasele probleme prezente la acest model ale unitatilor MediaNav\Display ei s-au tot facut ca muncesc dupa dictonul “work HARD not smart” si in zadar, scotand versiuni dupa versiuni (unele chiar mai rele ca precedentele) pe banda rulanta, apoi au introdus si “secretoMANIA” asta. Pentru ca oricum nu este neaparata nevoie sa se intre in MICOM, acelasi lucru (ba chiar mai bine) se poate face via diagnoza, desigur trecand de “poarta” SGW (iar pe net au aparut de multa vreme cateva solutii destul de “elegante” pentru a face asta).
Si un mic “update”: pe cunoscutul forum francez a aparut un patch dezvoltat de acei useri care au oferit foarte multe solutii pentru toate unitatile MediaNav (egal de generatie \versiune) pentru intarea in MICOM Test si la versiunile x.0.10.2. Acum baietii de la Dacia au iar “de lucru” , trebuie sa mai “nascoceasca” ceva si pentru asta, sa mai scoata cateva alte versiuni “pe banda rulanta” (la care desigur va aparea si “antidotul”)
Salut .
Deja au "nascocit" ceva : sunt 3 versiuni mai noi de soft la care nu se mai poate intra in MICOM :MN4 x.0.11.3.1158_r3 , MN4 x.0.11.4.1160 si MN4 x.0.12.2.1166
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment