Salutare, scuze in caz ca nu am postat unde trebuie, sau ce nu trebuie, dar nu reusesc sa gasesc pe net o schema cu becurile prezente pe noua Dacia Logan. Sunt interesat de tipul becurilor, socluri. Multumesc .
Tipuri bec pe Dacia Logan III
Collapse
X
-
-
Originally posted by t0rquemada View PostSe deschide Manualul de Utilizare (ăla primit cu mașina dar necitit de nimeni) secțiunea 5.16 , de la 4/5 e valabil pentru Logan III vândut în România.
Comment
-
Din câte știu eu la acest moment:
LUMINI EXTERIOARE
- luminile de ceață frontale sunt cu bec halogen clasic - tip H16LL;
- luminile de drum (faza lungă) - sunt cu bec halogen clasic - tip H7 (utilizaţi obligatoriu becuri anti U.V. de 55W);
- semnalizatoarele frontale sunt cu bec clasic - tip PY21W.;
- semnalizatoarele laterale (de pe aripi față) sunt cu bec clasic - tip WY5W;
- a 3-a lampă de stop este de tip W16W;
- lampa de semnalizare spate este tip PY21W;
- lampa de poziție spate este W5W;
- lampa de poziție+stop spate este tip P21/5W;
- lampa de Reverse/Marche Arriere este tip P21W;
- lampa de ceață spate este tip P21W;
- iluminarea numărului din spate se face cu 2 lămpi LED - probabil tip 265101139R;
LUMINI INTERIOARE
- lampa torpedou - lipsește la EA0-EA2 Ph1 - dar se poate face retrofit cu lampa cu senzor integrat tip 264759172R de pe Clio IV/Duster II Ph3;
- plafoniera simplă faţă (de pe echiparea EA0-ACCESS) are un singur bec, cel mai probabil W5W;
- spoturile duble de lectură față (de pe echiparere EA1-ESSENTIAL sau superioară) au 2 becuri tip W5W;
- spotul de lectură simplu pasageri spate (nu e prezent pe EA0-EA2 Ph1) are 1 bec tip W5W;
- lampa portbagaj are un bec tip W5W;
Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.
- Likes 8
Comment
-
Originally posted by DFA View Post
- spotul de lectură simplu pasageri spate (nu e prezent pe EA0-EA2 Ph1) are 1 bec tip W5W
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Nu am inteles ce cod se doreste “pentru ea” (probabil cod plafoniera) si de ce, dar in postul #4 s-au oferit toate detaliile despre becuri iar in #2 s-a scris foarte bine si corect ca acestea se gasesc si in manualul de utilizare. Atasez si cateva capturi (prima din manualul L3, ultimele de la o “sora” Renault, evident ca pentru Logan3 nu am\stiu, insa poate sunt asemanatoare).
Comment
-
Originally posted by B 83 RMJ View Post
Ai cumva un cod pentru ea? Sau macar vreun model de Renault pe care se găsește acelasi spot?Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.
- Likes 2
Comment
-
Originally posted by Gil26 View PostNu am inteles ce cod se doreste “pentru ea” (probabil cod plafoniera) si de ce, dar in postul #4 s-au oferit toate detaliile despre becuri iar in #2 s-a scris foarte bine si corect ca acestea se gasesc si in manualul de utilizare. Atasez si cateva capturi (prima din manualul L3, ultimele de la o “sora” Renault, evident ca pentru Logan3 nu am\stiu, insa poate sunt asemanatoare).Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
- Likes 1
Comment
Comment