If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Racautanu din pacate cand facusem eu, timpul de așteptare era si de 3+ luni. Probabil ca voi trece si eu la acelea, dupa ce se degradeaza cele actuale.
Dar e o idee pt cine nu crea sa aștepte si sa brichiseasca vreo 2 ore de placere cu o solutie din magazinele de vricolaj/internet.
broniaski Exact aceeasi operatiune am facut-o si e f mare diferenta. Eu am luat de pe aliexpress cu 50 de lei niste chedere in forma de P ptr partea de jos a usilor
Am zis sa fac si eu o incercare in privinta chederelor suplimentare la usi asa ca am cumparat din dedeman niste chedere tip D. Dupa ce le-am aplicat, efectul este mai mult inspre rau decat inspre bine. Ma gandesc ca din moment ce trebuie sa trantesc usa putin mai tare acum, nu mai etanseaza bine nici chederele originale. O sa mai analizez sa vad ce am facut gresit...
Th3T1ger sunt prea mari sau prea rigide, chederele originale sunt deja trasate în configurația actuala. Chederele tip P din fotografiile de mai sus nu sunt închise, seamănă cu o aripa. Dau impresia de piesa care se mulează. Funcționează mai mult ca antifonare nu etanșare.
Deocamdata o alimentez de la bricheta care e pe spatele cotierei (am folosit si un prelungitor de cablu USB si l-am bagat pe sub tunelul central ca sa nu se vada) dar mi-am luat un cablu ca sa o alimentez de la mufa OBD unde este + permanent iar cablul are si intrerupator pe fir. O sa ma ocup saptaman viitoare cred sa o leg la mufa OBD.
Th3T1ger sunt prea mari sau prea rigide, chederele originale sunt deja trasate în configurația actuala. Chederele tip P din fotografiile de mai sus nu sunt închise, seamănă cu o aripa. Dau impresia de piesa care se mulează. Funcționează mai mult ca antifonare nu etanșare.
Nu par a fi asa mari. De fapt, am facut si un test cu un ketchup ). Am pus cateva puncte de ketchup pe cheder-ul instalat de mine sa vad cam cum ar etansa. Se pare ca e prea mic D-ul si nu preseaza pe caroseria masinii prea bine. De asemenea, e posibil sa fie prea rigid.
Am tot cautat zilele astea chedere pe internet in forma de P sau big D si nu gasesc mai nimic prin Romania. Toate ma duc spre AExpress cu timpi de asteptare foarte mari din pacate...
Th3T1ger: Am luat acum vreo trei luni ceva de pe AliExpress, dar n-a fost Standard Shipping ci Cainao, acelasi pret, si coletul a venit prin Ungaria, acolo s-a facut vama, am primit coletul la Posta normala, a durat doua saptamani.
Nu am umblat la pozitia proiectoarelor (sincer nici nu stiu ce prindere au) , am deschis numai usile de vizitare de pe partea inferioara a barii care permit accesul pentru schimbarea becului, faci treaba in 2 minute , foarte simplu accesul. O sa incerc sa faca poze seara ca sa se vada diferenta intre cu proiectoare si fara.
Ma mira de ce naibii arată în manual ba conectorul de 32 pini ba pe ala de 22. În fine, povestea pe scurt, acum 3 săptămâni când am fost la un service autorizat pt montare camera, tehnicianul de acolo a făcut praf conectorul de 32 pini
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment