Confirm, am trecut din prima zi pe Michelin Crossclimate pastrand jantele originale. Reinitializare din meniul CB si gata
Logan III - Îmbunătățiri
Collapse
X
-
Originally posted by flickflack View PostBună seara.
Aș dori să întreb dacă se poate activa sau ce ar trebui făcut, dacă se poate, pentru a avea pe ecranul dintre vitezometru și vitezometru, ora într-un colt , iar în celălalt colț temperatura exterioară.Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.
- Likes 1
Comment
-
-
Cat de curand imi fac curaj si scap de SS, mai uit sa-l dezactivez manual si ma calca pe nervi. Aveti idee, dupa interventia in calculator va fi dezactivat permanent sau tine minte ultima setare din buton? La BMW asa l-am programat, dezactivez din buton si ramane asa pana apas din nou sa-l reactivez. Nu ca l-am reactivat vreodata, dar nu pierd functia
Comment
-
Îmi poate confirma cineva dacă filtrul de aer motor MANN-FILTER C 22 033 este compatibil cu Logan/Sandero 3? Sau ce alte alternative aftermarket mai exista? Dupa codul 165464877R nu gasesc nimic pe site-urile uzuale. Multumesc.
Comment
Comment