Logan III - Îmbunătățiri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Va salut. Am varianta de Logan fara tweetere si as intreba daca a pus cineva tweetere ulterior. Este cablaj in locasurile acelea pentru a putea fi montate ulterior? A desfacut cineva pe acolo sa vada care e situatia?

Comment

• Da, există cablaj pentru tweetere.
      Da, sunt destui care le-au adăugat.
      În dreapta se adaugă relativ ușor.
      În stânga e mai dificil.
      Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

• A sosit timpul sa-i fac si eu o "mica" imbunatatire. Ma saturasem de sunetul greierilor din portiere, chiar si la volum mic. Stiu... nu asa arata o lucrare de maestru, dar eu sunt multumit de rezultat.
        You do not have permission to view this gallery.
        This gallery has 6 photos.

Comment

• este ceva diferenta la audio? ca suna mizerabil, a butoi gol

Comment

• Diferenta majora. Nu mai vibreaza tabla, plastice, NIMIC! Sunetul e super curat acum si parca reda mai mult bass

Comment

• cat ma costa si cand pot sa ma programez la tine? (nu glumesc, daca e loc si timp ma bag )) )

Comment

• Mi-a luat cam 5 ore pe portiera, lucrarea a durat 4 zile.

As mai face-o? Imi pare rau dar NU! ) E un chin maxim iar dupa astea 4 zile, zici ca am dat la sapă. Cam așa ma simt. Ma bucur totusi ca rezultatul e pe masura.

Comment

• Originally posted by DFA View Post

Va fi disponibil capitonaj portbagaj în Ian-Feb 2022 - încă nu se știe prețul.

De asemnea, tot în Ian-Feb 2022 va fi disponibil și protecție prag interior portbagaj - foto atașat. La fel, preț necunoscut.

Ambele piese sunt after-market, non-OE.
                  se mai aude ceva de capitonaj?

Comment

• Originally posted by Mihai2k4 View Post
                    unde anume acel capitonaj?
                    unde gasesc clipsuri de se prinde capitonaj de diesel pe capota si ptr peretele antifoc?
                    ​​​​​​

Comment

• Originally posted by Mihai2k4 View Post

Nu, se pare că a fost doar așa..., de testare a pieții...
                      Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

• DFA, imi poti spune te rog unde gasesc clipsuri de se prinde capitonaj de diesel pe capota si ptr peretele antifoc?
                        eventual niste coduri de la clipsuri
                        Last edited by 77sky; 7 November 2022, 19:45.
                        ​​​​​​

Comment

• DFA, pentru montaj tweetere trebuie desfăcut bordul șau se desfaC cumva capacele acelea și acolo găsesc cablurile?

Comment

• Originally posted by Leo0608 View Post
                            DFA, imi poti spune te rog unde gasesc clipsuri de se prinde capitonaj de diesel pe capota si ptr peretele antifoc?
                            eventual niste coduri de la clipsuri
                            Nu am codurile la ele.
                            Le poți găsi în târgul Vitan, de exemplu.

Comment

• Originally posted by Bizone View Post
                              DFA, pentru montaj tweetere trebuie desfăcut bordul șau se desfaC cumva capacele acelea și acolo găsesc cablurile?
                              Nu se desface bordul, se umblă pe dedesubt. Da, se dau jos grilele și cablurile sunt sub planșa de bord.

Comment

• Salutare colegi! Am vrut sa ma joc putin prin a imi activa singur cateva functii la masinuta. Astfel am ajuns sa cumpar o interfata ELM327 impreuna cu software-ul DDT4ALL. Bazele de date pe care le-am gasit pentru acest programel nu sunt suficient de bune, astfel incat atunci cand le scanez in aplicatie fiind conectat si la masina mi se intoarce eroarea "no relevant ECU found". Am schimbat programul cu DDT2000, dar in acest program am aflat cu cateva minute inainte ca se poate lucra doar cu interfata VCI, nu si ELM327. Sincer, deja mi s-a cam luat, dar totusi mi-ar face mare placere sa primesc cateva lamuriri si sfaturi. O sa le folosesc doar pentru uz casnic, nu vreau sa fur painea de la gura celor care se ocupa deja cu asta. Multumesc frumos

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google