Eu am pus greutati de 1kg in plus in usi, ca de la chedere sa se inchida mai bine. Nu au nici o treabă. Usa se inchide si cu chedere mai bine. Greutati din acelea de pus la glezne. Stiti voi de care. Asa nu sunt nevoit sa trantesc usa mai tare din cauza chederelor. Pt ca da, orice e extra, nu e ca din fabrica si trebuie sa mai adaptezi una alta. Cu toate ca am antifon pe tabla, zona de mijloc si fata de usa.
Ce am mai observat de la chedere, cand merge clima sa răcească si inchid usa, trebuie tras mai tare. Tine de volumul de aer introdus si nu mai are pe unde iesi. E un aspect normal. Asta înseamnă ca etanseaza mai bine ca inainte. Acest fenomen nu se manifesta înainte de chesere, nici cu cele vechi din dedeman. Nu le am cu fizica, da s convins ca ati inteles.
Ce am mai observat de la chedere, cand merge clima sa răcească si inchid usa, trebuie tras mai tare. Tine de volumul de aer introdus si nu mai are pe unde iesi. E un aspect normal. Asta înseamnă ca etanseaza mai bine ca inainte. Acest fenomen nu se manifesta înainte de chesere, nici cu cele vechi din dedeman. Nu le am cu fizica, da s convins ca ati inteles.
Comment