Logan III - Îmbunătățiri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da, este compatibil - C 22 033 - MANN filtru aer, GTIN: 4011558071424, echivalent Renault 165469377R + 165462683R

Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

• A schimbat cineva claxonul original la Logan 3 ?

Nu are un sunet prea " serios". As vrea să îl schimb cu unul original la dealer ( cu factura și oficial) cu altul, fără pierderea garanției. Mă gândesc ca cel de la Duster ar fi mai răsărit.
      Știți cumva daca este același claxon pe Duster sau este diferit?

Comment

• Am intrebat un mecanic de la Dacia de claxon, imi arata ca ar fi undeva sub farul din dreptul soferului...ascuns rau. M-am lasat pagubas, ma obisnuiesc eu cum claxoneaza asta. N-a stiut sa-mi zica ce s-ar potrivi in loc

Comment

• Mecanicul ăla habar nu are, a vorbit ca să se afle în treabă...

Claxonul se află deasupra radiatorului pentru intercooler - în linie cu farul din DREAPTA, nu pe stânga, nu dedesubtul a nici unui far...
          Attached Files
          Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

• După cum se vede, cred că cel puțin fără a demonta grila dintre faruri, slabe șanse să fie demontat - montat alt claxon. Sau poate chiar bara față demontată. Cel puțin așa percep acum.

Comment

• Clar, poza nu minte.

Comment

• Niste covorase pentru Logan 3, din cauciuc moale, cu covoras pentru tunel in spate, de unde iau si eu? Ceva testat, ca e oferta bogata pe net si nu stiu daca ce descriu e si real.
                Multumesc.
                Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
                Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

• A montat careva? Oare o merita? Dacă ma duc cu el la un service autorizat dacia, mi-l montează?

Comment

• Scutul e facut de cei de la ScutAuto.

Comment

• Urmează sezonul anvelopelor de iarnă și vreau să vă întreb dacă ar fi sau este o diferență sesizabilă in bine la confort dacă aș alege să cumpăr anvelope cu jante de tabla pe 15 ( originale DACIA ) care au talonul de 65 ( și ar fi banda de rulare de 185 ) sau sa cumpăr anvelope de iarna pentru jantele de aluminiu care sunt acum pe mașină, adică 195 / 55 / 16 ?

Comment

• Eu am la Logan 2 - 2018, anvelopele de vara cu care a venit din fabrica - 195//55R16 Conti Eco Contact 5 (parca?).
                        Pentru iarna am luat jante pe 15 cu anvelope de 185/65R15 - Hankook si la mine se simte diferenta la gropi si drum pietruit, cu rotile pe 15 e mai confortabil.
                        La serviciu, unde parchez, am de mers aproape 100m pe drum de piatra si acolo se simte imediat diferenta cand le pun pe cele de iarna de 15.

Comment

• Confortul sporit vine 90% de la anvelopele de iarnă și prea puțin de la talonul diferit - exact aceiași senzație de creștere a confortului o ai și când treci de pe vară pe iarnă PĂSTRÂND ACEIAȘI JANTĂ.

Deci dacă te interesează doar confortul, poți păstra jantele de 16" și schimbi doar vară-iarnă.

Talonul crescut e util când te confrunți cu drumuri dificile, pline de bolovani, pietre, denivelări mari și bruște, gropi, etc. - pentru că asigură o distanță de comprimare a anvelopei cu un risc mai mic ca obstacolul să "atingă" janta și să producă distrugeri și mai mari ale anvelopei și/sau jantei. Și da, iarna te poți confrunta cu tot felul de obstacole înghețate care stresează anvelopa, deci un talon mai mare e util și iarna.

Prin urmare, jantele de 15" sunt avantajoase iarna din cauza talonului mai mare, nu pentru că aduc un confort sporit din cauza dimensiunii.
                          Last edited by DFA; 27 October 2022, 09:43.

Comment

• Salutare pentru cei care vi se pare cotiera fixa prea joasa și prea scurta va prezint modificarea pe care am făcut-o eu .
                            Materiale folosite: o bucata de lemn cu lungimea de 25 cm și lățimea de 14cm , un burete cu grosime de 2 cm ,un elastic lat de 2,5 cm,jumate de metru de piele ecologica si un capsator de mobila , prelungirea de cotiera sta fixa nu joaca stanga dreapta și nu coboară de bot In jos când rezemi cotul
                            You do not have permission to view this gallery.
                            This gallery has 5 photos.

Comment

• Mulțumesc pentru răspuns.

Aș inclina pentru anvelope și jante pe 15.
                              Am și 4 jante de aluminiu de 15 tot de pe un Logan, dar model 2007 ( in familie) și vreau să întreb dacă se potrivesc la acea dimensiune de ET ( dacă rețin bine) sau să cumpăr tot originale, dar de tabla? Atașez poze cu jantele de aluminiu.
                              Attached Files

Comment

• În general, toate jantele de pe generațiile anterioare de Logan/Sandero pot fi folosite fără nici un fel de problemă pe gen. a III-a.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google