Tinand cont ca ai postat in aceasta sectiune probabil cu "Am vrut sa ma joc putin prin a imi activa singur cateva functii la masinuta...." te referi la Logan & Sandero III, si atunci NU neaparat "...Bazele de date pe care le-am gasit pentru acest programel nu sunt suficient de bune, astfel incat atunci cand le scanez in aplicatie fiind conectat si la masina mi se intoarce eroarea "no relevant ECU found"...", egal ce baze de date folosesti (chiar si in unele mai vechi este L&S3) ca sa te conectezi la calculatoarele masinii trebuie sa "treci" de Gateway (CGW), pentru aceasta sunt diferite metode iar despre asta s-a mai discutat si pe acest forum.
Avand in vedere ceea ce ai scris pana acum iti sugerez sa ai grija cu "Am vrut sa ma joc putin...", programul DDT2000 a fost creat pentru inginerii de dezvoltare Renault, daca doresti sa modifici (sau sa "imbunatatesti") ceva cu el sau derivatele sale trebuie sa intelegi bine ce\cum se face si mai ales efectele, altfel poate sa rezulte si o "buba-buba" la masinuta, iar la L&S3 este mai greu sa primesti "suport" si sa o remediezi....
Avand in vedere ceea ce ai scris pana acum iti sugerez sa ai grija cu "Am vrut sa ma joc putin...", programul DDT2000 a fost creat pentru inginerii de dezvoltare Renault, daca doresti sa modifici (sau sa "imbunatatesti") ceva cu el sau derivatele sale trebuie sa intelegi bine ce\cum se face si mai ales efectele, altfel poate sa rezulte si o "buba-buba" la masinuta, iar la L&S3 este mai greu sa primesti "suport" si sa o remediezi....
Comment