Logan III - Îmbunătățiri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vad ca au aparut disponibile discuri ventilate + perforate de la Brembo, compatibile cu S2/L3: https://www.bremboparts.com/europe/e...isc/09-C285-1X
    Daca le are cineva niste feedback ar fi binevenit, si in combinatie cu ce placute le-a montat.

Comment

• nu știu de discuri - dar plăcuțele BREMBO P 68 073 sunt performante, se uzează lent, dar o fac în detrimentul discurilor, adică vei ajunge în final să schimbi discurile odată cu plăcuțele…, atenție la ce-ți dorești…

logic - dacă pui discuri Brembo va trebui să pui plăcuțe foarte dure, probabil tot Brembo...
      Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

• Am inteles, le voi monta imediat ce apar pe stoc (cu placute tot de la ei) - deocamdata nu le gasesc mai nicaieri.

Tot legat de imbunatatiri - am gasit turbina asta, le-am dat mail si ei spun ca ar fi compatibila cu H4D 480 1.0 ECO-G 100 (inlocuieste BorgWarner 16371015066 si/sau HMLGT5886R).

Daca se pricepe cineva la turbine si poate spune cu ce este imbunatatita fata de cea OE ar fi super, sa-mi fac idee daca merita diferenta de pret in caz ca pica cea de pe masina.

Comment

• Ce spun ăia de îmbunătățiri nu prea are legătură cu "durerile" provocate de această turbină..., mai degrabă modificările sunt pentru performanță, nu fiabilitate....
          Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

• Originally posted by catelullego View Post
            Am inteles, le voi monta imediat ce apar pe stoc (cu placute tot de la ei) - deocamdata nu le gasesc mai nicaieri.

Tot legat de imbunatatiri - am gasit turbina asta, le-am dat mail si ei spun ca ar fi compatibila cu H4D 480 1.0 ECO-G 100 (inlocuieste BorgWarner 16371015066 si/sau HMLGT5886R).

Daca se pricepe cineva la turbine si poate spune cu ce este imbunatatita fata de cea OE ar fi super, sa-mi fac idee daca merita diferenta de pret in caz ca pica cea de pe masina.
            este exclusiva benzina sau merge si pe motorul cu gpl?

Comment

• Originally posted by Mihai2k4 View Post
              este exclusiva benzina sau merge si pe motorul cu gpl?
              turbina e identică pe ambele sub-tipuri de motoare H4D, nu contează combustibilul

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google