Logan III - Piese de schimb, OEM/Compatibile

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Probabil ca le a schimbat la reprezentanta.

Comment

Originally posted by bmwh548 View Post
      Adaos premium. Eu am dat 235 de lei pe placutele "de fabrica" si 100 de lei manopera. Plus un bacsis de 50 de lei ca sa arunce un ochi pe dedesubt si sa-mi spuna daca sa ma astept la chestii de schimbat in viitorul apropiat. Inteleg ca manopera difera destul de mult de la un service la altul, dar pretul pieselor mi se pare nesimtit rau.
      Daca voiam ieftin le luam de aici cu 195 lei si le schimbam eu in spatele blocului intr-o ora, am mai schimbat in trecut placute/discuri la masina.

Cu 300 de lei vad ca le vinde si ePiesa, deci 320 lei cat am dat eu nu mi se pare exagerat... scump, dar nu exagerat de scump.

Comment

epiesa bate campii de mult la preturi la multe chestii. Bonus mai si "gresesc" descrierea pe site si te trezesti cu altceva sau cu elemente lipsa.

Comment

Salutare mașiniști! Știți cumva, in cazul oglinzii sparte, cea de pe partea șoferului, se schimba pe garanție sau cum funcționează asta? Așa am găsit mașina în parcare, nu e prima data și nu e prima mașină doar că în cazul Loganului, e nou și în garanție. Oglinda e sparta iar plasticul de sus lipsește, cel in culoarea caroseriei. Am observat că avertizare unghi mort încă funcționează

Comment

Originally posted by ANDMINE View Post
            Salutare mașiniști! Știți cumva, in cazul oglinzii sparte, cea de pe partea șoferului, se schimba pe garanție sau cum funcționează asta? Așa am găsit mașina în parcare, nu e prima data și nu e prima mașină doar că în cazul Loganului, e nou și în garanție. Oglinda e sparta iar plasticul de sus lipsește, cel in culoarea caroseriei. Am observat că avertizare unghi mort încă funcționează
            Salut, pe garantie in niciun caz dar daca ai casco poti notifica dauna si se rezolva. In functie de ce casco ai ales (cu fransiza sau fara) o sa ai de platit o suma sau nu. Iar daca nu ai casco din pacate se va repara totul din buzunarul tau. Banuiesc ca nu ai cum sa faci rost de o filmare sa vezi cum s-a intamplat totul, nu?

Comment

Originally posted by RuginaDacica View Post

Salut, pe garantie in niciun caz dar daca ai casco poti notifica dauna si se rezolva. In functie de ce casco ai ales (cu fransiza sau fara) o sa ai de platit o suma sau nu. Iar daca nu ai casco din pacate se va repara totul din buzunarul tau. Banuiesc ca nu ai cum sa faci rost de o filmare sa vezi cum s-a intamplat totul, nu?
              Nu, nici pomeneală. Am tot zis că-mi pun o cameră dar n-am ajuns acolo pentru că nu mi-au răspuns cei de la Dacia daca are treabă cu garanția, faptul că aș monta o cameră cu tot cu kit, sa fie legată la siguranțe.

Comment

Stie cineva codul dopului de mascare pentru surubul fetei de usi stg fata ? Cel de pe cotiera, unde este comanda de geamuri. Am reusit sa pierd unul, l-a tras aspiratorul.
                '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

7703074513

Comment

Salut,

Doresc sa schimb grila (Sandero 3 2021) din fata cu una de facelift (1), este 100% compatibila? Sau necesita diverse adaptari?

Aceeasi intrebare si pentru sigla din spate (2), cea actuala este prinsa doar cu adeziv? Sau adeziv plus gauri in tabla? Daca e cu gauri, noua sigla (scris "DACIA") acopera 100% gaurile de la vechea sigla?

Multumesc!

1)
                    622545391r-front-grill.jpg

2)
                    sticker_portbagaj1_8.jpg

Comment

catelullego sigla spate, cel puțin la Logan pre-"facelift" are 3 gauri in metal.
                      Să ne țină turbinele!

Comment

Pentru grila fata facuse neamtul de la LZParts un video, pare sa fie interschimbabila, dar atentie: demolezi cam tot botul masinii ca sa ajungi la suruburi.
                        Sigla spate in varianta veche are 4 gauri in forma...sa-i spunem trapezoidala. Chiar daca sigla noua le-ar acoperi ramai cu 4 gauri vechi in tabla, adica 4 locuri pe unde poate intra apa.

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google