Dacă îmi trimiți seria VIN aș putea să caut versiunea cu care a venit mașina iar apoi îți pot spune dacă există ceva mai nou de atât, din păcate nu pot afla un changelog al update-ului pentru că se lucrează externalizat pe soft
Instalare dispozitiv telematic... se pierde garanția?
Collapse
X
-
Ai pe injectie asa :
- update pe 11.10.2022
- update pe 12.01.2023
Mai ai o deblocare de gateway pe 06.02.2023 probabil o diagnoza.
Toate la Dacoserv.
Vad ca ar mai fi un soft nou disponibil cu rezerva ca nu stiu daca a ajuns inca in retea. Este din 23.02
- Likes 1
Comment
-
da... primu` cred ca a fost facut la nesty. ultimul la dacoserv (am plecat de acolo, facea fix la fel) asta dupa 2 ore, in care au sters fw de ecu existent si cand sa il puna pe ala nou, le dadea eroare la 40%. practic masina era moarta si nu mai puteam pleca )) (bonsu, nu au legat o mufa la baterie si nu mai stia cat se incarca si cat are procent de incarcare) dupa toate astea, face la fel.
PS: singura data cand a mers bine, a fost dupa un full reset (probabil si ecu) a mers bine cateva sute de km, dupa care si-a revenit
PPS: Se poate face si acasa acest full resest? ca este imposibil sa mergi asa cu masina. macar sa ii fac eu cand revine, sa o pot folosi acei cativa sute de km, fara sa mai faca
PPPS: Multumesc!
Comment
-
Mihai2k4 , topicul este despre dispozitivul telematic si garantie, problema ta tehnica cred ca se poate discuta pe topicul dedicat.
Totusi, s-a mai discutat asta, ca sa poti reseta \reinitializa ceva iti trebuie atat programul cat si dispozitivul corespunzator dar mai ales trebuie sa treci de CGW (gateway) fie cu token fie prin alte metode.
Apoi din cate stiu la toate problemele asemanatoare (ar trebui sa subliniez asta) cu a ta aceste resetari \reinitializari au fost doar o solutie temporara, dupa ceva timp problemele reapar, pentru o rezolvare definitiva \permanenta trebuie eliminata cauza radacina (sau cauzele), plus ca in majoritatea lor doar update de soft NU a fost suficient, dovada si cele doua pe care le-ai facut pana acum, NU au rezolvat problema ta.
Ramane de vazut daca inca "un soft nou disponibil" asa cum a scris colegul va rezolva asta (tinand cont si dè celalalte de pana acum), dar e bine ca "se lucreaza" si urez\inchei cu acelasi lucru ca si colegul in multe din posturile sale:
SPOR! (ca pana acum NU a prea fost, la cam toate problemele tehnice)
- Likes 3
Comment
Comment