Anvelope all season sau specializate iarna si vara.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Fiecare cu a lui , cred ca ti-ai raspuns singur la intrebare. Ceva de genul la fiecare anvelopa noua , o noua jeanta ) Sper ca nu ma insel

Comment

Originally posted by Leo0608 View Post
      Pai omul DFA e utilizator ok, a zis din experienta lui
      Si eu apelez la el si m-a ajutat de fiecare data,are sfaturi bune.
      Putin cam extremist, nu crezi? Daca a zis, nu inseamna ca si trebuie sa faca cineva ca dumnealui. Mai mult de atat,George a cerut niste pareri si DFA la fel ca si noi ceilalti am oferit din experientele noastre. Decizia ii apartine in totalitate lui George.

Comment

Originally posted by GeorgeS View Post
        Ca sa-ti faci idee cat de grea e alegerea, uite doi experti care au testat doua pneuri care-mi fac cu ochiul si care contrazic putin marcajele de pe ele. https://thetirelab.com/vs/continenta...to-all-season/
        Referitor la acest link, nu specifica daca este vorba despre Cinturato SF2. Este foarte important sa fie acel SF2 in coada deoarece sunt niste avenlope mai noi si mai bune fata de versiunea precedenta Cinturato. (Asta in cazul in care te decizi sa le cumperi)

Uite aici niste poze de comparatie ca sa iti dai seama cum arata insertia pe cauciuc si cum se face diferenta intre ele.
        Verificați si Dvs ofertele magazinelor online de pe Compari.ro! Compararea preturilor, produselor, magazinelor si păreri de la cumparatori reali într-un loc.

Verificați si Dvs ofertele magazinelor online de pe Compari.ro! Compararea preturilor, produselor, magazinelor si păreri de la cumparatori reali într-un loc.
        Last edited by Th3T1ger; 12 August 2023, 02:45.

Comment

Sf2 am eu de 1 an. Sunt generatia noua care sunt in coasta cross climate 2, dar mai accesibile.

Sunt foarte multumit de ele.
          You do not have permission to view this gallery.
          This gallery has 1 photos.

Comment

Eu am Goodyear Vector 4Seasons Gen 2 din decembrie 2021. 29000km actual , multumit de ele. Le-am facut rotatia la 20000km, incepusera sa apara diferente uzura fata spate. Cam zgomotoase dar am stiut ce iau. O singura data am avut probleme iarna cu ele la o trecere de nivel cu calea ferata​, in panta , cred ca avea gheata dedesupt . Au aparut si generatia 3 care au performante imbunatatite( la acelasi nivel cu Continental AllSeasonContact).

Comment

Originally posted by HomeWolrd View Post
              fiecare anvelopa noua , o noua jeanta ) Sper ca nu ma insel
              Nu, fiecare anvelopa cu janta ei.Pentru Loganul 3 iau jante noi ptr ca nu am alte jante pe 16.

Comment

Originally posted by GeorgeS View Post
                Ca sa-ti faci idee cat de grea e alegerea, uite doi experti care au testat doua pneuri care-mi fac cu ochiul si care contrazic putin marcajele de pe ele. https://thetirelab.com/vs/continenta...to-all-season/
                https://toptirereview.com/continenta...ll-season-sf2/
                mda,scuze.Ai dreptate

asa e si cu uleiurile,daca studiezi alte forumuri te uiti pe teste de ulei uzat si nou, mai asculti experti pe tiktok(additzu -e fostul kspic banat pe toate forumurile RO) te iei de cap.
                Si nu inseamna ca cea mai scumpa anvelopa e neaparat buna pe masina ta.
                ​​​​​​
                Grea alegere. Ca tot ai vazut teste, GoodYear Ultragrip UG de iarna unde este situat
                ​​​​​​

Comment

Avem topicuri dedicate acestor subiecte: anvelopele: iarna/vara/all season.
                  Inchidem aici, multumesc!
                  Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google