Salut,
Am câteva întrebări despre oferta de la Dacia, mai precis despre modelul LOGAN EXPRESSION TCE 90, care începe de la 10.290 EUR* (TVA inclus).
Orice informație care ar putea să-mi fie de ajutor este binevenită, așa că voi analiza cu atenție fiecare comentariu pentru a lua o decizie informată.
Vă mulțumesc anticipat și vă doresc o zi frumoasă!
Am câteva întrebări despre oferta de la Dacia, mai precis despre modelul LOGAN EXPRESSION TCE 90, care începe de la 10.290 EUR* (TVA inclus).
- Opțiuni de Plată și Finanțare:
- Întrebarea mea se referă la opțiunile de plată. Potențial, prețul LOGAN-ului începe de la 10.290 EUR în cadrul programului "Rabla," dar nu sunt sigur dacă există posibilitatea de a achiziționa mașina "cu banii jos" sau dacă această ofertă este valabilă doar prin intermediul Dacia Finance.
- Configurație și Opționale:
- Mă interesează dacă există opțiunea de a adăuga accesorii sau pachete opționale pe mașină. Aș dori să configurez mașina cu toate pachetele disponibile pentru acest model, am observat că există trei astfel de pachete.
- Performanța Motorului și Fiabilitatea:
- Ce părere aveți despre motorul TCE 90? Este considerat fiabil? Știu că comunitatea are experiență considerabilă și aș aprecia orice feedback din partea voastră.
Orice informație care ar putea să-mi fie de ajutor este binevenită, așa că voi analiza cu atenție fiecare comentariu pentru a lua o decizie informată.
Vă mulțumesc anticipat și vă doresc o zi frumoasă!
Comment